| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Bios u Tehnologija i Tehnika forumu; No drive attached ToFast track controler.The bios is not instal. jel tko zna sta ovo znaci?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bios to ti javlja BIOS od RAID kontolera na matičnoj ploći na njemu nemaš priključen hard disk (ili diskove) pa evo kaže da će se iskljućiti pošto ne koristiš njegove usluge vjerojatno ga možeš isklučiti i ručno kroz osnovni BIOS računala, vjerojatno negdje u komponetama...
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-07
Poruka: 3
![]() | Re: Bios aha, a prije par dana mi je pada cijelo vrijeme windows cim se digne tako i padne, onda sam ja izvadio bateriju na jedno 10 sati,i vratia natrag unutra i evo sada radi normalno, ali nece dugo, pobrkano je vrijeme, i iman dosta erora na kompjuteru, znaci trebalo bi i prominit bateriju, a sto se tice RAID polja znaci on se moze izgasiti u biosu, imali kakav drugaciji naziv on u biosu? |
| | |
![]() |
| Tagovi: bios |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:31.