| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi BIOS postavke i ostalo u Tehnologija i Tehnika forumu; Cuj ja bih ti radije savjetovao varijantu u kojoj uzimas bolji ekran. Ekrani ti ne stare bas tako brzo, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Gamer Guru | Cuj ja bih ti radije savjetovao varijantu u kojoj uzimas bolji ekran. Ekrani ti ne stare bas tako brzo, a graficka nakon sto kupis novu proci ce 2 mjeseca i izacci ce nesto bolje. Tako uopce se ne isplati tracati za njima i kupovati sve sta novo izadje. Ja svoj komp imam od 5mj prosle godine i novi cu tek kupiti tako u 5-6mj 2006 godine. To mi je nekako najisplativije...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned | ma znam.... ali ako idem na srednju klasu grafičke, već je to li-la kaj se tiče najnovijih igara... s druge strane sad sam baš radio nešto u Flashu i 1024x768 je stvarno sranje za radit.... treba mi barem 1280x960. kurca ne vidim kolko opcija ima... to mi je ono kaj me najviše muči.... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Gamer Guru | Pa cuj ja imam 17 inchni ekran sa rezom 1280*1024. Ako ti je to dovoljno onda uzmi jacu graficku pa 17 inchni ekran. Inace kod mene se radi o Sony SDM-HX73 ekranu. Kada sam ga ja kupovao bio je best buy i to jos od Sonya.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Gamer Guru | Ali LG nema bas istu kvalitetu izrade kao Sony, a i po performansama moze biti identican ali uzivo kada ga palis sa raznim filmovima i igricama vidi se razlika. Mislio sam ja uzeti Loewe Mimo LCD velikog ekrana i zavidnih performansi sa adapterom da ga mogu ukljuciti u komp, no preskup je za takvu vrstu uporabe pa sam se prizemljio i vratio na Sonya.
| | |
| | #17 (permalink) |
| Banned | kaj se monitora tiče.... HOĆUUUUUUUUUUU iiyama monitor, ali su skupi i to jebeno.... s druge strane gledam LCDove, imaju po 4 ili 8 ns respond time i to mi je ok....ali koštaju brate.... plus kaj imam frke s procesorom jer mi se očito pregrijava... ak mi to rikne, odo ja u ***** |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | http://www.iiyama.co.uk/ --silence za tebe
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
![]() |
| Tagovi: bios, ostalo, postavke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| DC++ postavke i ostalo | Kristijan | Računala | 20 | 26-09-07 12:56 |
| Uključenje računala (System Boot Sequence) | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:15 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:26.