| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi BIOS postavke i ostalo u Tehnologija i Tehnika forumu; ahhhh.... vidjeh te webove mnogo puta.... puno patnje mi prouzročiše.... a samo monitor tražih.... nemam pojima, vrijeme je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Banned | ahhhh.... vidjeh te webove mnogo puta.... puno patnje mi prouzročiše.... a samo monitor tražih.... ![]() nemam pojima, vrijeme je za upgrade i trebam složit komp kakav mi treba... najvjerojatnije će grafička biti "žrtva", možda i nešto RAMa i proc... ali to onda nije ono kaj hoću i kaj je najgore morat ću nadograđivat unutar 6 mjeseci... to me najviše muči.... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Gamer Guru | Pa Loewe Mimo LCD ti je TV zapravo. Dosta je skup, ali Loewe ima vrhunske televizije s vrlo malo strojnog rada, vecina se radi rucno. Za razliku od Sonya itd Loewe se proizvodi bas u njemackoj. Check it here: LOEWE.DE LOEWE Mimo LCD P.S. mozda ce te malo muciti njemacki, ali snaci ces se, barem sam se ja uspio snaci. Inace ja imam televiziju od Loewe-ta zvanu Nemos 29. Slika (i zvuk, opcije, blabla) je nevjerojatno odlicna i televizije u svojoj klasi razvaljuje naveliko. Evo jedna zanimljivost: ima 2 stereo zvucnika i jos iza ugradjen subwoofer.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned | problem sa LCDovima je respons time... najnoviji imaju 4-8 ms, kaj je ok, ali sve iznad toga je banana za gejming, a kad radim volim bacit pol sata-sat neke igre da izbacim frustracije iz sebe.... zato bi rađe CRT... s druge strane... LCD je puno bolji za oči, a pošto sam skoro cijeli dan za kompom, to mu je veliki plus... ne znam ni sam.. vidit ćemo.... ma samo da dobijem zeleno svijetlo za upgrade, onda ću radit kaj oću ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bios, ostalo, postavke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| DC++ postavke i ostalo | Kristijan | Računala | 20 | 26-09-07 13:56 |
| Uključenje računala (System Boot Sequence) | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:15 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.