| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Brzina neta u Tehnologija i Tehnika forumu; Increase Your Dsl Speed Video Pogledajte ove upute i recite jel se to moze i jel to steti ikako, ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 79
![]() | Brzina neta Increase Your Dsl Speed Video Pogledajte ove upute i recite jel se to moze i jel to steti ikako, ja bi rado sjebo t-com
__________________ Boli te lud kad si kurac!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brzina neta savjetujem da to ne napraviš, teška prevara... malo pročitaj komentare ljudi ispod... ali i razmisli jer sve što ti mijenja postavke kompa a uz to i skidaš neki program s neta... sumnjivo je
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 79
![]() | Re: Brzina neta Da, i meni se cini, ali ima jos tako nekih gluposti ak si uocio, neznam tipa da ti komp brze radi i tak, ali to nije nis na skidanje, budem se jos raspitao jel sigurno. Ak je rating tog filmica visok, trebalo bi raditi, ali necu se petljat
__________________ Boli te lud kad si kurac!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brzina neta pa rejting je visok jer svi traže ubrzanje veze ali mudri ne nasjedaju ![]() nema ubrzanja iznad veze koju pruža t-lop, oni su previše prepredeni ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned | Re: Brzina neta jooooooooooooj.... nedavno smo imali raspravu o nekakvom "SpeedUp PC" programu. sad o ubrzavanju DSL-a pomoću pitaj boga čega... T-com ograničava NA CENTRALI koliko uploada i downloada neko ima pomoću software-a... kaj je jasno svakome s pet grama pameti (sorry, ne želim nikog vrijeđat, ali ovakve rasprave izlete svako malo i ne da mi objašnjavat 100 puta). jel vam iko išta mjenjao kad je T-com podizao brzine pristupa? -> NE. oni su na centrali odredili da umjesto recimo 768 kbps imate 1 mbps. i gotovo. nema nikakve magije kojom veza od 1Mbita može radit brže .. imat veći protok informacija od onoga šta je T-com odredio na centrali... osim toga, kvaliteta signala ovisi i o udaljenosti od čvora ... što je router/modem dalje (duža parica), više se gubi... i NIŠTA ne može promjenit te činjenice, nema magičnog ljeka koji će vam probit brzinu koju je T-com odredio.... to što je viša brzina moguća je nešto sasvim drugo, ADSL2+ dozvoljava brzine do 28Mita i često se može vidit da kad se pokrene download sa nekog servera koji ima jako dobru vezu da skidanje počinje brzinama IZNAD teoretski dopuštene, no software na centrali to ispravi unutar 10-ak sekundi i spusti vam brzinu na ono što vam je T-com odredio.... KRATKO I JASNO. mislio sam se ispričat zbog oštrih riječi, ali u doba kad se tolko priča o spyware-u i kako se širi, kad ima tolko virusa i sranja okolo, očekivat da će neki program pitaj boga iz kojeg izvora ubrzat DSL nekim magičnim putem je glupo... a ako vjerujete u takve stvari, imam za vas jedan poslovni prijedlog, naime stric iz Nigerije mi je umro (bio je predsjednik uprave jedne banke tamo) i uzimao je puno mita koji je sakrio na tajni račun.. a treba mi pomoć da dođem do te love, pa ako ste zainteresirani, javite se putem PMa... (dajem 10% provizije). |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzina, neta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:31.