| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi CCleaner u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovo je odlican program koji uredjuje vase Windowse. Puno ime ovog programa je Crap Cleaner. Naime on vam brise svo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | CCleaner Ovo je odlican program koji uredjuje vase Windowse. Puno ime ovog programa je Crap Cleaner. Naime on vam brise svo smece koje se tijekom koristenja Windowsa i Interneta stvara, preko njega mozete uninstalirati programe i micati zaostale podatke vec uninstaliranih programa. Jos jedna super stvar: CCleaner ocistiti ce vam vas Registry od svih nepotrebnih sranja koja su ostala prilikom deinstalacije odredjenih programa. Stvarno je koristan ja sam ga upotrebio danas prvi put i Windowsi mi se bolje ponasaju od tada. Moja ocjena 4/5, preporucujem ga svima. http://www.pcvesti.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1641
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Posto nisam nasao Edit morati cu ovako preko novog posta. Htio sam samo dati link za originalnu stranicu od CCleanera gdje ga isto mozete downloadati. http://www.ccleaner.com/
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | freeware?... priznajem nisam pogledo site, ali nemam sad vremena...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Da freeware
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Freeware je naravno. Stvarno odlican proggy. Nisam jos probao da li zbog ociscenog registrya sada neki programi i igrice rade bolje, ali Windowsi su mi se poboljsali. Naime imao sam oko 2000 gresaka u registryu (registara koji se ne koriste, registara koji su neispravni...). Kako nebiste stvorili problem vasem kompjuteru, prije nego se ista poduzme pita vas da napravite backup tako da ste na tom podrucju sigurni. Eh da, da jos i ne spominjem detaljno ociscene temporarye itd itd ...
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gamer Guru | Pa cujte ako vam se svidi program moglo bi i meni neki rep+ kapnut. ![]() To ono zato jer sam podijelio korisno sa vama. : Tnx
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Dobar ... ali nedovoljan za potpuno ciscenje Registry-a ... ja ga koristim vec jako dugo ... odlican progy za 'nezahtjevne' ... meni .. kome je .. hehe .. hobi isprobavati raznorazne programe .. malo .. kak bi rekel .. 'ore preplitko' ... inace ... 3X ![]()
__________________ *********************** ICQ#243-136-464 & GmailTalk ![]() * Be yourself no matter what they say ..* |
| | |
![]() |
| Tagovi: ccleaner |
« Audio kovenktori
|
eMule »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.

To ono zato jer sam podijelio korisno sa vama.
: