| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav Kompjuter mi ima jedno 5 godina, i naravno kroz neko vrijeme, sve se glasnije čulo kucište. Prije koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 579
![]() ![]() | Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? Pozdrav ![]() Kompjuter mi ima jedno 5 godina, i naravno kroz neko vrijeme, sve se glasnije čulo kucište. Prije koji mjesec sam dograđivao neke stvari iznutra, očistio sam malo prašinu s ventilatora koje je bilo prilično i otad je buka bila minimalna. Sad mi je opet počelo, po neki put malo zujat, ali brzo prestane, a ja sumnjam da to prašina guši ventilator. Pa, ako može savjet, je li pametno da ja to malo pročistim iznutra ili bi bilo bolje u to se ne dirati zbog nekih razloga (kojih?) ?
__________________ Da bi život bio bezbrižan nikad ne postavljajte pitanje:''Zašto?'' A zašto? Eto, već pitaš ... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? počisti, samo mu ne daj da se vrti dok čistiš
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? Potrebno je s vremena na vrijeme očistit komp od prašine, sve je potrebno održavat, pa tako i kučište.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? hmm ja imam filter za prasinu ali opet udje malo..pokupio sam od frenda da skupljam prashinu usisavachem ali dok je komp ugashen
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #5 (permalink) |
| The Eye | Re: Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? ja bi ocistio... a sad ako si radio to ili ako znas kako rastavi sve, dobro ocisti i onda sastavi, preporucujem da to radis barem 1 godisnje ![]() ujedno ces snizit temperaturu komponenta... ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 622
![]() | Re: Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? @SEricsson čulo se kučiste, a? haha, ovaku izvalu jos nisam cuo ![]() BTW, ocisti prasinu, ako nece rastavi ga pa vidi sta je, ako ni to ne pali u kontejner i kupi novi ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 579
![]() ![]() | Re: Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? F4Z3R_031 - ne vidim što je tu problem, ali se ne smije pitat?? Bolje pitat i bit budala 5 minuta, nego ne pitat i bit budala cijeli život (To kinezi kažu, a njih ima... ima ih... ko kineza )znači sutra je veliko čišćenje kod mene, ako vam bude smetala buka građevinskih strojeva, bez brige ,to ja čistim komp
__________________ Da bi život bio bezbrižan nikad ne postavljajte pitanje:''Zašto?'' A zašto? Eto, već pitaš ... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| The Eye | Re: Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? mislim da fazer nije ni procita post do kraja, a ako i je, njegov post bas i nije ima logike i nije bio on topic... sve u svemu tko pita ne skita ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? preporuca se jednom do dvaput godisnje malo pocistit ta prasina unutra cist da je efikasnost hladenja bolja...fino odes van, otvoris kuciste i ak imas, kompresorom ispuses...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.

tko ga je bannao 

)