Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav Kompjuter mi ima jedno 5 godina, i naravno kroz neko vrijeme, sve se glasnije čulo kucište. Prije koji ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-06-08, 22:36   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 579
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase
Čišćenje ventilatora? Da ili ne??

Pozdrav

Kompjuter mi ima jedno 5 godina, i naravno kroz neko vrijeme, sve se glasnije čulo kucište.
Prije koji mjesec sam dograđivao neke stvari iznutra, očistio sam malo prašinu s ventilatora koje je bilo prilično i otad je buka bila minimalna.

Sad mi je opet počelo, po neki put malo zujat, ali brzo prestane, a ja sumnjam da to prašina guši ventilator.

Pa, ako može savjet, je li pametno da ja to malo pročistim iznutra ili bi bilo bolje u to se ne dirati zbog nekih razloga (kojih?) ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 22:38   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,242
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Čišćenje ventilatora? Da ili ne??

počisti, samo mu ne daj da se vrti dok čistiš

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 22:38   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,261
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Potrebno je s vremena na vrijeme očistit komp od prašine, sve je potrebno održavat, pa tako i kučište.
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 22:39   #4 (permalink)
Dr.sc. foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

hmm ja imam filter za prasinu ali opet udje malo..pokupio sam od frenda da skupljam prashinu usisavachem ali dok je komp ugashen
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 22:40   #5 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,717
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ja bi ocistio... a sad ako si radio to ili ako znas kako rastavi sve, dobro ocisti i onda sastavi, preporucujem da to radis barem 1 godisnje
ujedno ces snizit temperaturu komponenta...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 22:42   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-06-08
Poruka: 622
F4Z3R_031 se izdvaja iz mase

@SEricsson čulo se kučiste, a? haha, ovaku izvalu jos nisam cuo
BTW, ocisti prasinu, ako nece rastavi ga pa vidi sta je, ako ni to ne pali u kontejner i kupi novi
F4Z3R_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 22:46   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,261
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
pokupio sam od frenda da skupljam prashinu usisavachem ali dok je komp ugashen
To je moja uobičajena praksa, kućište nasred sobe i pomalo.
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 23:01   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 579
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

F4Z3R_031 - ne vidim što je tu problem, ali se ne smije pitat?? Bolje pitat i bit budala 5 minuta, nego ne pitat i bit budala cijeli život (To kinezi kažu, a njih ima... ima ih... ko kineza )

znači sutra je veliko čišćenje kod mene, ako vam bude smetala buka građevinskih strojeva, bez brige ,to ja čistim komp
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 23:04   #9 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,717
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

mislim da fazer nije ni procita post do kraja, a ako i je, njegov post bas i nije ima logike i nije bio on topic... sve u svemu tko pita ne skita
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 09:15   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,578
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

preporuca se jednom do dvaput godisnje malo pocistit ta prasina unutra cist da je efikasnost hladenja bolja...fino odes van, otvoris kuciste i ak imas, kompresorom ispuses...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113