| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? u Tehnologija i Tehnika forumu; ja nebi bash kompresorom preporuchio...ima pun k ovim sitnih đinđa kao što su kondichi neznam ja nebi kompresorom..ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? ja nebi bash kompresorom preporuchio...ima pun k ovim sitnih đinđa kao što su kondichi neznam ja nebi kompresorom..ili laganini iz daljine..ali ja kad cistim kuciste lijepo s usisavacem pa onda komponente svaku posebno cistim.. bolje sprijechiti nego lijechiti
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? da dobra stvar kao pribor za ciscenje su kistovi za akvarel... usisavac je odlican, ali samo ako ces rastavljat... a moras rastavit da bi sve ocistio.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-08-07 Godina: 25
Poruka: 99
![]() | Re: Čišćenje ventilatora? Da ili ne?? Citat:
![]()
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |