| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Copy control technology u Tehnologija i Tehnika forumu; Bas sam nabavio original cd od Natali Dizdar i kad sam htio pretvorit u mp3, audiograbber bi svaki put zablokiro ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Copy control technology Bas sam nabavio original cd od Natali Dizdar i kad sam htio pretvorit u mp3, audiograbber bi svaki put zablokiro predkraj ripanja... zatim sam probao klasicno "copy cd" przenje i sve je proslo... znaci copy cd moze, ripanje ne moze... tek na kraju sam vidio da na cdu pise "zasticeno copy control technologijom"... sta je to? da li postoji nacin da ipak napravim mp3 ?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma | Citat:
sam album mi nije tolko bitan, zanima me nacin kako probit tu zastitu jer ocito je da ce to sad postat normalno u svijetu glazbene industrije... ivanusic, hvala na linku, procitat cu...
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | evo sto kaze ovaj programcic - protection : SecuROM
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Imam orginalni cd od Petra Graše, na kojem isto piše da je zaštićen Copy Control tehnologijom, probao sam ga srippat i bilo je sve normalno, rippal sam s windows media playerom, sad neznam, možda je na tvojem cd-u neka novija verzija zaštite, jer je Grašin cd iz 2003.
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
![]() |
| Tagovi: control, copy, technology |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Sve za prženje DVD-a | Johnie-Bravo | Računala | 3 | 16-01-06 10:11 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:07.