| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz u Tehnologija i Tehnika forumu; UH UH ,nesto sam zbilj uzbrljao,jedva se vratio,nista nije radilo a CPU bio stalno na 100%.Sada je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-01-06
Poruka: 45
![]() | Re: CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz UH UH ,nesto sam zbilj uzbrljao,jedva se vratio,nista nije radilo a CPU bio stalno na 100%.Sada je nekao oki samo sta se win jako sporo dizu. CPU Temperature 46-48 C,a System Temperature 27 C,postavke sam nadam se vratio na tvornicke postavke,samo nisam dobio 1.67GHz i dalj mi cudna tih 1.25GHz.HVala na savijetima,dok ima vas majstora ja cu ceprkati i uciti na svojim greskama.Pozdrav i do tipkanja |
| | |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz Nemam šta dodat, silence i drTom su sve rekli
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Banned | Re: CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz Citat:
inače, boot device ti je najbolje postaviti da je HDD 0 prvi boot i gotovo, pošto nitko ne boota sa floppya ili CD/DVDa ako ima instaliran OS, onda nema smisla da držiš bilo kaj osim HDDa kao boot device.... jedino kad ideš formatirat/instalirat novi OS ti treba boot sa CDa... moguće je da su ti te opcije sad uključene, pa se Win prividno duže dižu zbog toga (ustvari se dižu jednako brzo, ali komp mora provjerit sve uređaje koje ima ispred HDDa za boot). ovo govorim napamet. jedna od stvari koje su također moguće je da si negdje podesio neku od zaštita (kao što je Kiki spomenuo), pa da ti se BIOS vraća na sporije postavke jer se CPU pregrijava (vidio sam i toga).... ovako napamet, bez slika i preko foruma, to je manje više sve kaj mogu. najbitnije je da komp radi... dok se ne dimi je dobro. ak ti kaj treba, pitaj... | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
![]() | Re: CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz Citat:
![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz Citat:
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() | Re: CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz Hejjjj ,pozdrav svima .Evo skuzio sasm u cemu mi je biio problem .Sve sam sredio tako da sam kupio novu maticnu jer sam onu sprziooooo.ah svaka skola kosta sta se moze. Pozdravv iz Rijeke. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-05 Godina: 31
Poruka: 336
![]() ![]() | Re: CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz čini se da se meni desilo isto nešto slično, pokazuje 1,24 Ghz, a trebao bi 1,66 Ghz, e sad imam u BIOS-u opcije: CPU SPEED 100/100Mhz CPU FREQUENCY 100 DRAM FREQUENCY 100 ovo prvo sam promjenil tak da je sad 100/133 Mhz, a moguće je staviti i da bude 133/133 Mhz, a i ove ostale je moguće staviti na 133. E sad mene zanima kaj sve da stavim na 133?
__________________ I got soul, but I'm not a soldier I got soul, but I'm not a soldier |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Banned | Re: CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz ovisno koji RAM imaš, to prvo provjeri. SDRAM ili DDR? drugo, CPU SPEED 100/100 mi zvuči jako čudno, jer je brzina proca umožak brzine sabirnice (FSB) i multipliera (množitelja). recimo moj Atlon 2500+ radi na 166 x 11 = 1826 Mzh. Pošto moja ploča dozvoljava da je otključan i multiplier i FSB, imam nekoliko opcija za overclock. mogu dizat FSB, ali onda mi nije sinhroniziran sa memorijom (DDR333 - 2x166), pa kad mi se da podignem množitelj.. ali uglavnom držim sve na difoltu. ovo pišem jer mi je čudan taj podatak. nadam se da je pomoglo. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 125, 167ghz, amd, cpu, radi, trebao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:36.

.