| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz u Tehnologija i Tehnika forumu; samo njezno sa tim podizanjima,bolje pomalo ali sigurno,da ti se ne desi sta i meni,hehhe.Pozdrav... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-05 Godina: 30
Poruka: 336
![]() ![]() | Re: CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz Citat:
ma ne znam u čemu je stvar, kad idem na load best performance vrijednosti stavi ga na 100/100 Mhz, bolje da ništa ne prčkam po tome...da ne dižem.
__________________ I got soul, but I'm not a soldier I got soul, but I'm not a soldier | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-01-06
Poruka: 45
![]() | Re: CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz Citat:
CPU HOST FREQUENCE (MANUAL) ACTUAL FREQUENCE 133 MHz DRAM FREQUENCE 133 MHz (DDR266). TAKO meni sada stoji u biosu,ali procitaj i prouci postove od moderatora koji su meni odgovorili ja sam isao po njihovim odgovorima,ali sam sam pretjerao sa podizanjem MHz stavio sam na 200MHZ pa ploca odeeeeeeeeeeeeeeeeee.Pozdrav. | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Banned | Re: CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz Citat:
većina matičnih ima FSB/memory clock ratio opciju u BIOSu, upravo radi različitih brzina FSBa proca i takta memorije. | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-05 Godina: 30
Poruka: 336
![]() ![]() | Re: CPU AMD radi na 1.25 a trebao bi 1.67Ghz Citat:
![]()
__________________ I got soul, but I'm not a soldier I got soul, but I'm not a soldier | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 125, 167ghz, amd, cpu, radi, trebao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:00.