| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Creative 5.1 Inspire, HP 3310, Sound Blaster Audigy 4 u Tehnologija i Tehnika forumu; i još sam kupio novu zvućnu karticu sound blaster audigy 4 sve zajedno me koštalo 4100 kuna, jebeno sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Creative 5.1 Inspire, HP 3310, Sound Blaster Audigy 4 ![]() ![]() ![]() i još sam kupio novu zvućnu karticu sound blaster audigy 4 sve zajedno me koštalo 4100 kuna, jebeno sam jefitno prošao printer je prejeben, ima milijun mogućnosti wireles, ovaj ekran odmah pokazuje slike sa kartice i odmah se mogu ispisati, i to jebeno ispadnu slike, ima kopiranje, skeniranje, fax, printanje video zapisa, fakat je prejeben
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 03-03-06 u 17:01. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Creative 5.1 Inspire, HP 3310, Sound Blaster Audigy 4 jel ti mogu biti prijatelj? ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Creative 5.1 Inspire, HP 3310, Sound Blaster Audigy 4 Hm, ja si planiram sada neki masni audio sustav spojit s kompom. Kada dobijem sve komponente i sredim sve popratne sadrzaje da to radi posaljem vam sliku, sada je jos sve u razvoju... Inace nije nista ono tipa Creative niti ista tako. Biti ce nesto od 2x150W realne snage . Mozda dodam jos nesto od 1x200W. Sve ovisi kolko para ce biti. Za sada mi sve ide OK. ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Creative 5.1 Inspire, HP 3310, Sound Blaster Audigy 4 Evo ti da uzivas uz zvucnike: http://rapidshare.de/files/16978697/...cumur.zip.html
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 3310, audigy, blaster, creative, inspire, sound |
« Molim pomoć oko prijenosa podataka izmedju dva rachunala
|
Umrezavanje 2 racunala da oba imaju pristup dsl-u! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Windows XP Service Pack 3 | ivanusic | Računala | 2 | 31-12-05 23:18 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 12:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:38.

. Mozda dodam jos nesto od 1x200W. Sve ovisi kolko para ce biti. Za sada mi sve ide OK.