| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Data Recovery u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me da li je to moguće uraditi ili ne, naime imao sam nekakvih slika i programa pa dok sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Data Recovery Zanima me da li je to moguće uraditi ili ne, naime imao sam nekakvih slika i programa pa dok sam ponovno formatirao hard, a zaboravio to pohraniti na neki drugi medij (mislim budale), pa me zanima mogu li kako iz svojih windowsa vratiti te fajlove, ako ne iz svojih onda kod frenda, postoji li koji program za to ili koja bi mi bila alternativa. - bez spama molim ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Možeš vratit oko 70% toga... joj kad bi se sjetio s kojim sam ja to radio, ak se sjetim javim ti... program mi je vratio dosta toga, nažalost nešto od toga je oštećeno... nemoj više ništa snimat ni na c ni na druge particije dok ti ja ne nađem taj program jer što više stvari budeš instaliro to su manje šanse da ćeš vratit, pogotovo nemoj imenovat fajlove i mape istim imenima... Uglavnom nemoj ništa novo stavljat na hard
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
| | |
![]() |
| Tagovi: backup podataka, data, data recovery, hard disk, recovery |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:01.

ako vratiš podatke imaš od mene pivo