| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Data Recovery u Tehnologija i Tehnika forumu; Ak si puno toga novog stavio na hard... teško al možda ipak nešto spasiš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ak si puno toga novog stavio na hard... teško al možda ipak nešto spasiš
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-06-06 Godina: 26
Poruka: 2
![]() | Re: Data Recovery Poštovani znalci, vidjeh na ovoj temi http://www.croportal.net/forum/racun...undelete-7006/ da se govori o jednom programu za vraćanje izgubljenih podataka. Obzirom da sem prije skoro dva mjeseca svojom glupošću izbrisao i iz recycle bina oko 16 GB podataka - slika i muzike, (cijelu jednu particiju)tražio sam program kojim bih ih mogao efikasno vratiti. S jednim sam (kojemu ne znam ime, zaboravih ), uspio vratiti tek slike, i to njih tek 60 %, dosta oštećenih. Daljnjim prčkanjem radio sam system restore koji je vratio samo sve foldere koji su bili u toj particiji, ali ne njihov sadržaj. Na nekoliko foruma dobio sam raznorazne savjete - od nekih programa koji su bili samo demo, do toga da ništa ne smijem zapisivati na taj disk. Ostavio sam tu particiju praznom, ali na ostale dvije particije stalno se nešto savealo pa ...Molim stoga hitnu pomoć oko gore linkanog programa - kako radi i ima li za nj kakav crack. I najvažnije - je li vraća SVE podatke? Hvala lijepa! |
| | |
![]() |
| Tagovi: backup podataka, data, data recovery, hard disk, recovery |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:26.

), uspio vratiti tek slike, i to njih tek 60 %, dosta oštećenih. Daljnjim prčkanjem radio sam system restore koji je vratio samo sve foldere koji su bili u toj particiji, ali ne njihov sadržaj.
...