| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DC++ u Tehnologija i Tehnika forumu; Skinuti ga možeš ovdje Klikneš file -> settings upišeš nadimak, i odabereš vrstu veze koju koristiš... klikni na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | DC++ Skinuti ga možeš ovdje Klikneš file -> settings upišeš nadimak, i odabereš vrstu veze koju koristiš... klikni na downloads i klikni na browse i odaberi u koji folder želiš da ti se skidaju fileovi... a ispod gdje da se budu neskinjeni u potpunosti fileovi klikni na sharing i tamo klikni na add folder... tamo moraš odredit folder koji ćeš dijelit s drugima na DC++ tj. koje će oni moći skidati... bilo bi dobro da u tom folderu imaš barem 5 GB fileova... pjesama, filmova... nečega... samo nemoj stavljati bezvezne i lažne stvari tj. gluposti... jer bi mogo imat problema kod nekih hubova... i dolje pod upload slots stavi minimalno 2 (pošto imaš smoru vezu) oni koji imaju bržu vezu neka stave više... kad hoćeš tražit nešto klikneš na padajući izbornik Hubs i Public Hubs -> čekaš dok se izlista -> izabereš hub -> čekaš dok se konektira -> Search i traži... kad nađeš ono što tražiš -> desni klik download... to bi bilo u najkraćim crtama... naravno ima tu jpš dosta stvari al neda mi se sad pisat... idem ujutro u školu... moram se naspavat...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: DC++ Citat:
potraži taj neskinjeni file --> klikni desni klik na taj file --> Search for alternates
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
prenabacano je i naravno nema ni približno toliko stvari kao na DC++
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,859
![]() | Re: DC++ Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,859
![]() | Re: DC++ Ma niš ne kužim. Ne mogu nać ni jednu pjesmu. Došao sam do onoga kada mi se izlistaju oni tekstovi, i odabrao sam prvi i dalje niš ne kužim.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:43.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje