| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DC++ u Tehnologija i Tehnika forumu; hahha ma koji textovi covjece to su ti hubovi... kliknes na jednog i on ti se spoji na njega i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: DC++ hahha ma koji textovi covjece to su ti hubovi... kliknes na jednog i on ti se spoji na njega i onda imas tamo gore search i upises ime pjesme i ako ljudi na tom hubu imaju tu pjesmu, on ce ti je napisat i onda jednostavno klik na nju i evo je. Ali ako je hrvatska pjesma, trazi hrvatske hubove, jer sumljam da neki spanjolac ima misu kovaca-ja sam dalmatino ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: DC++ Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: DC++ uh...volio bih izmedju ostalog imat flat rate, zbog tog dc++...kupio bih si hard od 10000000giga , fino bi bio 24h online i nek ljudi skidaju kolko ih je god volja...a ovako opicim netlimiter na 1k pa nek si misle ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DC++ Ja imam flat rate, s 56k naravno ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DC++ bravo, kak si pogodio...Jebiga... ja nemam ograničenja u prometu ko vi imam ograničenja "samo" u brzini
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.