| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DC++ postavke i ostalo u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Kristijan je napisao: e i ako sada rulja skida od mene muziku, to znači da meni odlazi bandwith zar ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: DC++ postavke i ostalo Citat:
A ovo postaviš tako da odeđ na File -> Settings -> Sharing -> i tamo dolje postaviš upload slots na neki broj (broj koliko želiš da maximalno ljudi može skidat od tebe u jednom trenutku) BTW neki hubovi traže više otvorenih hubova ako hoćeš koristit njihov hub... Ja sam stavio 3 jer sam još uvijek na 512 MB iako trošim 1GB al opet...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DC++ postavke i ostalo Ja sam stavio 3 jer sam još uvijek na 512 MB iako trošim 1GB al opet...[/quote] blago tebi... ja imam 2gb ali trošil 6-7 gb! ali max slot mi je 3 nedam više! |
| | |
| | #14 (permalink) | |
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DC++ postavke i ostalo Citat:
![]() | ||
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DC++ postavke i ostalo Dobro, nemojte sad ovdje raspravljat od DSL-u...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,094
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DC++ postavke i ostalo Citat:
Slider troši 5-6GBflat rate je zakon!
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DC++ postavke i ostalo Flat rate je zakon - al ne u Hrvatskoj.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: ostalo, postavke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:03.