| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DCM-ov kabelski Internet nudi flat rate već od 94 kune u Tehnologija i Tehnika forumu; Xnet, DCM-ov kabelski Internet od 1. ožujka nudi svoje usluge pristupa Internetu po novim, nižim cijenama, tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DCM-ov kabelski Internet nudi flat rate već od 94 kune Xnet, DCM-ov kabelski Internet od 1. ožujka nudi svoje usluge pristupa Internetu po novim, nižim cijenama, tako za manje novaca možete dobiti veće brzine. Na primjer, najtraženiji Xnet paket - Mistral Light odsada pruža neograničen pristup Internetu (flat-rate) uz brzinu 100/64 kbps (download/upload) po cijeni od 94 kn mjesečno. I ostali paketi nose nazive vjetrova - Mistral (obični) ima brzinu 200/96 kbps po cijeni 145,18 kn, Scirocco 400/128 kbps (233,33 kn), Bora 1000/192 kbps (361,91 kn) i najbrži Typhoon 2000/256 kbps (674,05 kn). U cijene treba uključiti najam modema u iznosu od 14,64 kn mjesečno. Za korisnike u istom gradu DCM nudi Xcity - još brži Internet po istoj cijeni. Podsjetimo na prednosti kabelskog Interneta - velike brzine, neograničen pristup po istoj cijeni, bez korištenja telefonske linije, nema straha od dialera... DCM je uz ISP biznis poznat i kao nacionalni koncesionar kabelske televizije iscrpnije http://www.dcm.hr/pdf/06-02-23.pdf
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DCM-ov kabelski Internet nudi flat rate već od 94 kune Nisam siguran da li treba potpisat ugovor. Početkom 3.ćeg mjeseca će biti sve jasnije kad počnu s ugradnjom.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 10-10-05
Poruka: 2,150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DCM-ov kabelski Internet nudi flat rate već od 94 kune ja to koristim već 2 godine i mislim da je to najbolja stvar koja se kod nas može izabrati, puno bolje od max adsl-a, a sad će još za iste pare dati i veću brzinu, jebeno! A ako preko njih imaš i kabelsku tv i program HBO dobiješ još 50%veću brzinu, za đabe! treba potpisat ugovor na 12 mjeseci. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 10-10-05
Poruka: 2,150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DCM-ov kabelski Internet nudi flat rate već od 94 kune to je u redu, samo kažem da se ovo možda više isplati prosječnom Hrvatu, recimo 400/128 flat za 233 kune je po mom mišljenju odlično u usporedbi sa ponudom max adsl |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DCM-ov kabelski Internet nudi flat rate već od 94 kune kaj nemrem zadržat stari modem (od max adsl) da ne moram kupovat novi jer sam ovaj dobil besplatno nisu mi baš jasne ove brzine, sad imam onaj najsporiji od max adsl, 512/.. , i to plaćam 60 kn mislim, koja od DCM tarifa je jednaka toj od max adsl ???
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dcmov, flat, internet, kabelski, kune, nudi, rate, vec |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:38.