Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Dekodiranje neotionbox-a 501

Raspravljate o temi Dekodiranje neotionbox-a 501 u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; imam kabel null modem cable i program winupload 5.0.0. skinuo sam neki kljuc (iako na nekim drugim forumima pise da ...

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Dekodiranje neotionbox-a 501

imam kabel null modem cable i program winupload 5.0.0.
    skinuo sam neki kljuc (iako na nekim drugim forumima pise da treba dva), uploadao sam taj kljuc i to je to...
    a programi se nisu dekodirali.
    molim vas malo vise pomoci, gdje grijesim, kaj jos trebam napraviti,...
    hvala!
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Regularni forumaš Avatar od korisnika darksar
    Datum registracije
    15-04-09
    Starost
    42
    Poruka
    165
    Liked
    2 times

Re: Dekodiranje neotionbox-a 501

Uđeš u meni, pogledas informacije o prijemniku, i onda ukucaš 2580 za rucno unosenje kljuca i ako imas novi sw.mozes gledati dig.tv na 0.8w satelitu a najbolje je da se regas na nekom sat forumu pa onda polako skines uputstva za taj tvoj NB500,poslije toga skuzis da ti treba motor sa sat.tv a kad vec imas i motor nabavis i linux rec. stalni pristup serveru za gledanje kod.kanala i
    tak to prede ti u hobi imas tisuce kanala nist ne gledas samo listas i nemas mira dok ne stignes do 5000 odkodiranih kanala usput nabavis par orginalnih kartica da bih i mogao razmjenjivati sa drugima preko mreze i podignes svoj 24h server pa onda sa vremenom i kapne nesto malo love.
    Zbog cega primatima nikada ne iskljucuju elektriku oni u principu ionako rijetko citaju.

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

wtf?!? kaj si ti to sada rekao???
    moze malo jednostavnije? znas, nisam ja bas brz djecak...
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Regularni forumaš Avatar od korisnika darksar
    Datum registracije
    15-04-09
    Starost
    42
    Poruka
    165
    Liked
    2 times

Prvo uzmes daljinski u ruke stisnes na njemu menu,
    odes pod info pogledati info o svom rec. i da vidis koji
    ti je sw.unutra i od kojeg datuma.Zatim kad si pod izbornikom info ukucas na daljinskom 2580 i treba bi ti
    se otvoriti editor kljuceva sa sistemima.Trenutno sto mozes gledati na njemu je domaci digi tv paket na thor 1w satelitu.Na sat.forumima pronades kljuc i ukucavas
    ga preko daljinskog u dva reda...i tak to prouci uputstva ..
    Zbog cega primatima nikada ne iskljucuju elektriku oni u principu ionako rijetko citaju.

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

a, ok.. budem, hvala!

Lajkaj nas na Facebooku