| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Desktop u Tehnologija i Tehnika forumu; Nasao sam par slika od mojih desktopa koje sam sredjivao malo dok sam bio jos na 98-ici.Zanima me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Desktop Nasao sam par slika od mojih desktopa koje sam sredjivao malo dok sam bio jos na 98-ici.Zanima me da li ste ikada pokusali srediti malo desktop, opcenito sam izgled windowsa i imate li kakve slike? Nije nesto, ali evo par slika: |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Desktop koristim StyleXP... skin + wallpaper + ikone + kursor difoltni win su mi užas. s druge strane probao sam i razne shellove i ostalo, ali mi se ne da ponovno navikavat di mi je kaj, ovo mi je sasvim dovoljno. složio sam si izgled koji mi se sviđa, a opet mi je sve na svom mjestu... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Desktop Ja koristim TuneUp Utilities 2006... zakon je program... Mijenja ti sve moguće.. boot screen, wellcome screen, ikone.. ma sve živo radi... evo vam link di da ga skinete... u search upiši ime programa http://softex.meganet.lt/search.php?stype=n i još brdo dobrih programa s "ključevima" je na toj stranici ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Desktop Meni se to neda pravit, samo ukrasi ali ništa ne dobiš s time osim ljepote... nije mi praktično kad su sve velike ikone i kad je sve to skockano
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Desktop Probat ću i ja ovih dana, dosad sam uvijek bio razočaran (ne izgledom nego funkcionalnošću)
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Desktop Citat:
![]()
__________________ > next level < | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Desktop Odličan je, i prije sam ga koristio samo ne za style. Jedino nema baš neke teme za skinit
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned | Re: Desktop pa zato rađe koristim StyleXp koji ima tisuće tema... TuneUp mi je za sređivanje registry-a i ostalo. http://www.themexp.org/ pogledajte malo tamo... inače sad moraš pazit kad skidaš temu, jer imaju neke "dodatke", ali prilikom instalacije ne moraš te dodatke označit, pa onda ajde... (osobno ne volim spyware i slična sranja, pa ni ne pokrećem slične stvari, ali kad mi neka tema zapadne za oko... pokrenem, stavim, ali pažljivo + kaj napravim sweep sa Ad-Aware i SpyBot.. sigurno je sigurno) |
| | |
![]() |
| Tagovi: desktop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Desktop | dado60 | Računala | 8 | 21-03-07 20:18 |
| Kako uključiti/isključiti Desktop Icon Transparent | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 6 | 17-03-07 14:26 |
| Sjene desktop ikona | daMassa | Računala | 2 | 21-01-06 18:51 |
| Windows XP Service Pack 3 | ivanusic | Računala | 2 | 31-12-05 22:18 |
| Desktop Sidebar | Cyrus | Računala | 1 | 13-12-05 17:50 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:15.