| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Desktop sidebar za winXP u Tehnologija i Tehnika forumu; Desktop Sidebar Home Page Citat: Breaking News... Critical Appointments... Personal Photo Gallery... Convenient Toolbars... Favorite Cartoon... Instant Web Searches... Task ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Desktop sidebar za winXP Desktop Sidebar Home Page ![]() Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Desktop sidebar za winXP Probavam ja to, svaku nevu verziju... Još je beta! I zna u nekim stvarima zaštekati, nekad sam morao komp na gumbu resetirati... I tak, te stvari... Možda kod mene samo to radi! Ne znam... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Desktop sidebar za winXP osobno, ja volim čisti desktop ... ima samo četri ikone na desktopu, po jednu u svakom kutu ... ovakve stvari mi nisu pretjerano zanimljive, ali išo sam kroz bookmarke, pa pokrenuo par topica sa zanimljivijim stvarima koje sam našo ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Desktop sidebar za winXP Ja isto volim urednost, na desktopu skoro ništa nemam, nekad sam koristio RocketDock, kao drugi taskbar, jer isto volim čisti taskbar, ali sam skužio da mi ni to ne treba... Sad imam samo kalendar. To mi treba, pošto sam izgubljen u vremenu i prostoru, a zaboravljam već pomalo, pa mi treba podsjetnik. Inače, RocketDock je besplatni programčić, treba samo 5-10 MB memorije (i manje) i nikad nisam imao problema s njim. Desktop sidebar ima puno toga, skripta, background programčića, em ti firewall poludi od toga, em mi se smrzne svako malo neki modul... Možda, kad ga skroz razviju, možda bude koristan. |
| | |
![]() |
| Tagovi: desktop, sidebar, winxp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:43.