| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Di je zapelo u Tehnologija i Tehnika forumu; Kad konvertiram Divx u DVD dobim Vob file kojeg DVD ne može čitati, u cemu je problem?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-09-05
Poruka: 19
![]() | Re: Di je zapelo Pa skinuo sam s neta neki programčić Santa DVD i WinAvi Video. I krene on , sve lijepo i krasno al na kraju mi daje neki VOB file koji DVD ne Čite. Pržim sa CDBurnerXP Pržilica mi je Pioneer DVD RW DVR-109 Pomagaj |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Re: Di je zapelo Nisam to dugo radio, ali sam koristio druge programe za to... Virtual Dub TMPGEnc Trebao bi dobiti mpg file (mpg4)..... U svakom slučaju ovdje su ti sva moguća uputstva.. http://www.videohelp.com/convert#4;13 --------------------------------------------- Ali pošto već imaš vob filove, probaj ih spržiti sa Nerom (odabereš video dvd opciju) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Di je zapelo Vjerojatno instalacija nije sve fajlove instalirala kak spada kad ti fali taj P4Package.dll
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Re: Di je zapelo Moraš imati nekakav DVD player... Prilikom instaliranja , recimo PowerDVD-a instaliraju se automatski codec-i za mpg2.. mpg1 (VCD format) mpg2 (DVD format) mpg3 (DivX format) mpg4 (Xvid format) Imaš dobre codec-e? Potraži K-Lite codec pack, pa probaj instalirati... |
| | |
![]() |
| Tagovi: zapelo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:19.