| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DivX sa titlom u Tehnologija i Tehnika forumu; Na koji način najlakše u DivX film ubaciti titl i spržiti ga na dvd? Petljao sam po nekim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-06
Poruka: 68
![]() | Re: DivX sa titlom odi na link : http://www.croportal.net/forum/racun...-divx-u-17430/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06
Poruka: 248
![]() | Re: DivX sa titlom Zna li tko di mogu nac program WiN DVD Author ? Riječ je o sharewareu koji omogućava prebacivanje npr. avi. i jpeg. fileova u dvd oblik ali istovremeno i ubacivanje titlova u srt. ili txt. obliku na taj isti dvd, super program imam trial al nemogu nac nigdi full version, proba limevire i neke torrent siteove.. ![]()
__________________ Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-03-07
Poruka: 47
![]() | Re: DivX sa titlom Radio sam sa programom ConvertXtoDVD 2.1.4.162.U program se učitava video datoteka a zatim i titl (podržava .srt oblik titla).Ukoliko je skinuti titl drugi format .txt .sub ili sl. moguće ga je konvertirati programom Subtitle Workshop 2.51 ili DivX Land Media Subtitler 2.0.5 kojim je moguće i pretpregledati da li će titl odgovarati videu.Dosta toga se skuži i samim radom,nije komplicirano. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: divx, titlom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:38.