| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Dizanje Windowsa u Tehnologija i Tehnika forumu; Aloo ljudi imam jedan problem .... Ako već postoji post s ovom temom slobodno zatvorite temu ... Evo ovako ... MOže li ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Dizanje Windowsa Aloo ljudi imam jedan problem .... Ako već postoji post s ovom temom slobodno zatvorite temu ... Evo ovako ... MOže li mi netko Oobajsniti kako podici windowse opet . Imam kompjuter star godinu dana a izgleda ga da mu je 10 godina ... Ako moze netko neki postupak napisati ili neki tutorial . I di cu nabaciti instalacijski cd za Win Xp . |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Problem je u tome što mi kompjuter prilikom dizanja podize programe koje sam ja add removao prije pola godine .. Neki Bikini deska , pa Neku kurvu šta pleše po zaslonu i još milijon takvih stvari ... Dok ga upalim treba mu 5 minuta a za GAŠENJE jedno 7 minuta šta me jako nervira . Prije se normalno palio i gasio . Sad mi sve blokaje. Donedavno sam imao neki jebeni virus DR.Watson i njega sam maknuo a sada sam drkao nesto po komojuter i neki pop up izbrisao i sad mi neki patuljci i neke krave na reklamama iskaču . |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Formatiraj C i ponovo windowse... to više ne možeš očistit. I ak očistiš osjetit će se posljedice. Zato bolje format c: btw premješteno u Računala i Internet
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | eto bas sam neki dan reko da bi bilo dobro kad bi neko napravio tutorial vezan za formatiranje windowsa pa sam naiso na cudenje... Onaj koji to nije nikad napravio ne zna ni di bi poceo. Ja recimo znam, ali ne opet dovoljno da napisem nesto kvalitetno. ali recimo za pocetak... prvo nabavi cd od windowsa sa odgovarajucim cd serial numberom. Upali komp, odma napocetku stisni F2 i otvorit ce ti se BIOS, plavi program. Vidit ces tamo negdje BOOT gdje mozes namjestit da ti primary boot device bude CD ROM (a ne hard disk kako ti je sad vjerojatno namjesteno)... Komp se restarta i dobis poruku "press any key to boot from cd", ako ne stisnes nis bootat ce ti sa harda... Krene instalacija (cd od windowsa mora biti u cd romu), vidis ponudene particije i odaberes gdje zelis instalirat windowse. Particija na kojoj instaliravas windowse vise nece imat ni jedan stari podatak (my documents), odnosno sve ce ti se pobrisat. Zato ako imas nesto tamo ili si sprzi ili prebaci na drugu particiju koje ostanu netaknute. Imas isto tako izbor da li ces formatirat hard na NTFS ili FAT, ne znam sta je sta ali NTFS je bolji... znaci to i odaberes... Ostatak instalacije windowsa je djecja igra... ako razumijes eng bar malo... Zadnji Uredio BoBo : 09-11-05 u 12:45. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Evo da se mi tu ne mučimo oko pisanja: http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=39560
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Citat:
Hvala Svima !! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dizanje, windowsa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |