| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Dizanje Windowsa u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: BoBo Upali komp, odma napocetku stisni F2 i otvorit ce ti se BIOS, plavi program. Vidit ces ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-11-05
Poruka: 77
![]() | Citat:
| |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-11-05
Poruka: 77
![]() | Citat:
) | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Kopipejsto sam sadrzaj tutoriala sa forum.hr u wordov document, sve sam lijepo resizao, izbacio nepotrebne djelove i napravio printable version ovog veoma korisnog tutoriala... ja si isprinto, pa ako jos nekom moze posluzit evo > Ako neko ima volje nek dopuni, nek doda nes korisno, izbaci nepotrebno, nadogradi i uredi, odnosno nastavi pisat (nedostaje upute za instalaciju drivera nakon sto se pokrenu windowsi...) Gogy: nije uredu ovako krasti tuđe tutorijale bez dozvole i objavljivati ih na forumu, attachment maknut Zadnji Uredio Gogy : 11-11-05 u 13:18. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dizanje, windowsa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:36.

)