| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DJ program u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako, trebao bih program koji moze odvojiti glas pjevaca od pjesme (melodije). Naravno da taj program svoj posao radi sto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | DJ program Ovako, trebao bih program koji moze odvojiti glas pjevaca od pjesme (melodije). Naravno da taj program svoj posao radi sto kvalitetnije i sto profesionalnije. Hvala.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DJ program Tak šta ti ne postoji... to je nemoguća misija ukoliko nemaš pjesmu koja je snimana višekanalno. Postoje programi koji mogu prigušit glas ali to je vrlo loše...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: DJ program Ne nije DjMassa nego je DJ daMassa. Nego, onda nista od programa, ipak cu morati nabaviti turntable i mikspult pravi, ne? Ima rodjak koji ih vise ne koristi... meni ce dobro doci.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-05 Godina: 36
Poruka: 97
![]() ![]() ![]() | Re: DJ program Citat:
http://www.virtualdj.com/ Može se naći i crack za taj softver. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: DJ program Hvala. Skinuti cu i probati ga, ako bude OK skidam krak. Ja sada koristim Traktor DJ studio i meni je dobar, samo nema turnatablese pa je malo teze scratchati. No dobro, vidjeti cu sta ovaj tvoj prog nudi. Reci mi jos jel imas mozda taj "RACUN" za njega, ako imas posalji na PM (jer nesmijes postati ovdje takve stvari). Jos jednom hvala.
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-05 Godina: 36
Poruka: 97
![]() ![]() ![]() | Re: DJ program Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: program |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| DJ Tiesto (mp3) | Johnie-Bravo | Glazba | 0 | 27-10-05 08:37 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Dijagnostički programi - vrste, namjena, mogućnosti, norton utilites, sandra, aida | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:30 |
| Rihanna-Pon De Replay | Demon-Hunter | Recycle Bin | 0 | 08-10-05 12:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:33.