links je kaj se kvalitete usluge stvarno najbolji, a imaju i izbor daleko najkvalitetnijih komponenti...
ovisno kaj ti treba, možeš naći stvari i po povoljnim cijenama kod njih.
Raspravljate o temi dobar (jeftin) dućan za hardver? u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pravi autor: VEX_EVO vjeruj meni, samo odi na www.links.hr imaju 10kn veće cijene,ALI, nećeš imati problema zbog idiota prodavača, koji ...
links je kaj se kvalitete usluge stvarno najbolji, a imaju i izbor daleko najkvalitetnijih komponenti...
ovisno kaj ti treba, možeš naći stvari i po povoljnim cijenama kod njih.
pa nisam ja pital gdje je tebi najjeftinijePravi autor: Kristijan
, nego gdje da ja kupim najjeftinije...
![]()
prisjest će ti tih 10kn što si uštedio kad ti nešto crkne i kad te bahati trgovci odjebu kad nešto na reklamaciju doneseš. pišem iz osobnog iskustva. Sada samo links. Čak ih i nema u sl. brodu nego sve preko interneta naručujem. sad sam nedavno kupovao grafu, raskinuli su se dok su ju našli, jer ju nitko nije imao
protis
aj vec kad je tema aktualna opet
adm.hr - jako pouzdani,siroka ponuda i medu najjeftinijima
diskont24 - webshop koji mi se ne svida jer ne azuriraju stranicu redovito a trebali bi posto su iskljucivo webshop
links,protis,hgspot,magazinrs,optimum racunala,vemil - samo losa iskustva imam sa njima
adm... samo i jedino adm...
sa svima drugima sam dosad imao nekih problema... s nekima više, s nekima manje...