| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Poštovani, Želim se ovom prilikom odmah ispričati zbog ove poruke, nekima če biti ovo neshvatljiv čin što tražim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 34
Poruka: 39
![]() | Donacija Kompjutera Poštovani, Želim se ovom prilikom odmah ispričati zbog ove poruke, nekima če biti ovo neshvatljiv čin što tražim pomoć na ovaj način ali nemam drugog izbora, konačno vrijedi pokušaiti. Naime zamolila bih dobru dušu koja to može naravno. Tražim cijelu konfiguraciju kompjutera jačine PETIUMA 3 500 MHZ 256 MB RAM sa 15 inča monitorom ili jači. Tražim ga za osobu s invaliditetom, koja nema tolika primnja da si može priuštiti kompjuter. I sama sam invalid pa pokušavam pomoći na ovaj način. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Banned | Re: Donacija Kompjutera Citat:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Ajde ljudi da skupimo za to računalo...evo doniram HDD 40GB Seagate. A ostali neka pošalju dijelove u MOJ SERVIS pa ćemo mi sve istestirati i sastaviti računalo poslikat ga i poslati ga u CERNU a svim donatorima dajem popust za kupnju ili servis. Hvala! p.s. silence jesi li već poslao karticu?!
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
samo mi nemojte slati smeće koje nemate kamo baciti... mi ćemo dodati što bude falilo da bude dobro računalo, bolje od "PETIUMA 3 500 MHZ 256 MB RAM sa 15 inča monitorom" ajde da idući tjedan nešto složimo i pošaljemo...samo molim da me prije slanja kontaktirate na info@mojservis.hr ... naslov "za donaciju"
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: Donacija Kompjutera Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:16.