Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Poštovani, Želim se ovom prilikom odmah ispričati zbog ove poruke, nekima če biti ovo neshvatljiv čin što tražim pomoć na ...
nadam se da će ovo pomoći ... osobno imam jednu grafičku karticu (ATi 9000) koje skuplja prašinu, pa ako primate komponente, mogu donirati ...
Ajde ljudi da skupimo za to računalo...evo doniram HDD 40GB Seagate.
A ostali neka pošalju dijelove u MOJ SERVIS pa ćemo mi sve istestirati i sastaviti računalo poslikat ga i poslati ga u CERNU a svim donatorima dajem popust za kupnju ili servis.
Hvala!
p.s. silence jesi li već poslao karticu?!
Profesionalni ITC SERVIS MOJ SERVIS Informatika Powered by TOSHIBA Leading Innovation >>>
evo ja imam printer photosmart 7660 i još neke dijelove pa ću dati neka mojservis složi nešto![]()
Bravo Kiki!!!![]()
samo mi nemojte slati smeće koje nemate kamo baciti... mi ćemo dodati što bude falilo da bude dobro računalo, bolje od "PETIUMA 3 500 MHZ 256 MB RAM sa 15 inča monitorom"
ajde da idući tjedan nešto složimo i pošaljemo...samo molim da me prije slanja kontaktirate na info@mojservis.hr ... naslov "za donaciju"
Profesionalni ITC SERVIS MOJ SERVIS Informatika Powered by TOSHIBA Leading Innovation >>>
može![]()
predano![]()