Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Poštovani, Želim se ovom prilikom odmah ispričati zbog ove poruke, nekima če biti ovo neshvatljiv čin što tražim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-05-07, 19:14   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 34
Poruka: 39
luckasta se izdvaja iz mase
Donacija Kompjutera

Poštovani,

Želim se ovom prilikom odmah ispričati zbog ove poruke, nekima če biti ovo neshvatljiv čin što tražim pomoć na ovaj način ali nemam drugog izbora, konačno vrijedi pokušaiti. Naime zamolila bih dobru dušu koja to može naravno. Tražim cijelu konfiguraciju kompjutera jačine PETIUMA 3 500 MHZ 256 MB RAM sa 15 inča monitorom ili jači. Tražim ga za osobu s invaliditetom, koja nema tolika primnja da si može priuštiti kompjuter. I sama sam invalid pa pokušavam pomoći na ovaj način.
luckasta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 07:06   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Donacija Kompjutera

Citat:
Pravi autor: luckasta Pogledaj Poruke
Poštovani,

Želim se ovom prilikom odmah ispričati zbog ove poruke, nekima če biti ovo neshvatljiv čin što tražim pomoć na ovaj način ali nemam drugog izbora, konačno vrijedi pokušaiti. Naime zamolila bih dobru dušu koja to može naravno. Tražim cijelu konfiguraciju kompjutera jačine PETIUMA 3 500 MHZ 256 MB RAM sa 15 inča monitorom ili jači. Tražim ga za osobu s invaliditetom, koja nema tolika primnja da si može priuštiti kompjuter. I sama sam invalid pa pokušavam pomoći na ovaj način.
obzirom da sigurno ima sumnjičavaca, možda bi bilo dobro da stupiš u kontakt sa nekim od članova osoblja, pa da vidimo jel možemo nekako pomoći ... možeš me kontaktirati na PM.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 12:00   #3 (permalink)
Banned

silence

nadam se da će ovo pomoći ... osobno imam jednu grafičku karticu (ATi 9000) koje skuplja prašinu, pa ako primate komponente, mogu donirati ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 14:34   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 34
Poruka: 39
luckasta se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
nadam se da će ovo pomoći ... osobno imam jednu grafičku karticu (ATi 9000) koje skuplja prašinu, pa ako primate komponente, mogu donirati ...
Može i tako. Pa ćemo pokušat skupit komponente za komp. Šaljite na adresu:

Daniela Fodora
J. J. Strossmayera 95
32272 CERNA
luckasta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 23:03   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 41
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis
Smile Re: Donacija Kompjutera

Ajde ljudi da skupimo za to računalo...evo doniram HDD 40GB Seagate.

A ostali neka pošalju dijelove u MOJ SERVIS pa ćemo mi sve istestirati i sastaviti računalo poslikat ga i poslati ga u CERNU a svim donatorima dajem popust za kupnju ili servis.

Hvala!

p.s. silence jesi li već poslao karticu?!
mojservis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 23:14   #6 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

evo ja imam printer photosmart 7660 i još neke dijelove pa ću dati neka mojservis složi nešto
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 23:21   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 41
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis
Exclamation Re: Donacija Kompjutera

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
evo ja imam printer photosmart 7660 i još neke dijelove pa ću dati neka mojservis složi nešto
Bravo Kiki!!!

samo mi nemojte slati smeće koje nemate kamo baciti... mi ćemo dodati što bude falilo da bude dobro računalo, bolje od "PETIUMA 3 500 MHZ 256 MB RAM sa 15 inča monitorom"

ajde da idući tjedan nešto složimo i pošaljemo...samo molim da me prije slanja kontaktirate na info@mojservis.hr ... naslov "za donaciju"
mojservis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 07:21   #8 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: mojservis Pogledaj Poruke
Ajde ljudi da skupimo za to računalo...evo doniram HDD 40GB Seagate.

A ostali neka pošalju dijelove u MOJ SERVIS pa ćemo mi sve istestirati i sastaviti računalo poslikat ga i poslati ga u CERNU a svim donatorima dajem popust za kupnju ili servis.

Hvala!

p.s. silence jesi li već poslao karticu?!
nisam .. kod mene je .... mogu ju danas dati Kikiju, pa nek odnese sve ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 12:14   #9 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

može
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 18:15   #10 (permalink)
Banned

silence

predano
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113