| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: AlienCro luckasta, kad se ovdje na forumu vec spomenula akcija na Pomozimo klincima bez računala samo da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 446
![]() | Re: Donacija Kompjutera Citat:
jos da prisjetim da imam sve osim monitora i maticne, pa ako netko ima maticnu koja podrzava socket 775 i neki monitor, neka se javi
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-07-07 Godina: 34
Poruka: 9
![]() | |
| | |
| | #103 (permalink) | |
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Donacija Kompjutera ja sam iz Osijeka i znam Skin2yarda iliti Grgu, bavim se u slobodno vrijeme popravljanjem kompova pa ako mi neki dio uleti dok on dođe iz Varaždina a moguće i da imam kod kuće dijelova starih, moram pogledat, dat ću njemu da nosi za sobom ili ako bude išao u Vinkovce ići s njim, sad ću još par ljudi koje znam nazvat i vidjet jel mogu pomoći...
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 34
Poruka: 39
![]() | |
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() | Re: Donacija Kompjutera sto se mene tice moze koliko stane u auto, samo sto idem tek pred kraj ovog mjeseca...pa ako mozete pricekati, da ne placate bez veze prijevoz...ja i belial cemo dostaviti...a siguran sam da ce i on nesto naci ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 34
Poruka: 39
![]() | |
| | |
| | #108 (permalink) | |
stvar rjesena a skin2yard nek me kontaktira mailom (aliencro@gmail.com) prije nego misli dolazit u VZ i sve cemo se dogovorit... ![]() Nije ti ovo sajmište, ako u akciji ne namjeravaš sudjelovati doniranjem, bolje da ne izazivaš bezobrazne komentare ovakvim postovima. Ako sam te pogrešno shvatio unaprijed se ispričavam. Zadnji Uredio _Aris_ : 11-07-07 u 09:39. | |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| | |
| | #110 (permalink) | |
pa ne mogu vjerovat kako se krivo moze protumacit nesto sto sam napisao (pogotovo obzirom da se sve proteze kroz par postova i ocito je svima (bar sam tako mislio dosad) da se strojevi poklanjaju a ne prodaju) .... nitko od tebe ne ocekuje da nesto kupujes nego samo da POkupis u VZ i dopremis do luckastep.s. vidim da sam i od admina dobio opomenu sto granici s masovnim ludilom ... igrajte se svojih foruma i trenirajte strogocu na nekim drugim osobama koje navedeno zasluzuju... naravno donacija i dalje ostaje aktualna ali bojkotiram javljanje na ovaj forum dok ne dobijem ispriku svih onih koji nisu u stanju procitat sve moje postove i skuzit kolokvijalni govor na normalan nacin te naravno uociti da glagol kupiti moze znaciti kupovinu ali i biti prilicno dobra zamjena za "pokupiti" a jezicari mogu pojasniti gdje se koji upotrebljava i kad...
__________________ www.donacija.bloger.hr Zadnji Uredio AlienCro : 09-07-07 u 20:18. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.