Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: AlienCro luckasta, kad se ovdje na forumu vec spomenula akcija na Pomozimo klincima bez računala samo da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-07-07, 23:22   #101 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 446
skin2yard je zabranio reputaciju
Re: Donacija Kompjutera

Citat:
Pravi autor: AlienCro Pogledaj Poruke
luckasta,

kad se ovdje na forumu vec spomenula akcija na Pomozimo klincima bez računala samo da ti javim da je stroj koji je danas nabavljen (clanak objavljen na blogu) raspoloziv pa cekam potvrdan odgovor da to nekom od tvoje ekipe treba

u svakom slucaju ostaje samo pitanje izbora monitora 14" ili 19" i zamolba ekipi s foruma ukoliko netko krstari na relaciji VZ-Vinkovci(ili gdje je vec luckasta) da to pokupi/isporuci... ako nema nikog platit cemo harac hrvatskim postama pa ce to stici na necija vrata... naravno tek kad luckasta potvrdi da joj treba...

eto toliko zasad...
ja idem iz varazdina za osijek, tetka mi je u vinkovcima, tak da mi nije problem odnjeti, mislim ako mi vjerujete, samo ako se mozemo naci na mjestu koje je negdje na glavnoj cesti, tak da nemoram traziti po ulicicama...i da, idem negdje prikraju sedmog mjeseca, pocetkom osmog najkasnije.....
jos da prisjetim da imam sve osim monitora i maticne, pa ako netko ima maticnu koja podrzava socket 775 i neki monitor, neka se javi
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 23:41   #102 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-07-07
Godina: 34
Poruka: 9
AlienCro se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
ja idem iz varazdina za osijek, tetka mi je u vinkovcima, tak da mi nije problem odnjeti, mislim ako mi vjerujete, samo ako se mozemo naci na mjestu koje je negdje na glavnoj cesti, tak da nemoram traziti po ulicicama...i da, idem negdje prikraju sedmog mjeseca, pocetkom osmog najkasnije.....
jos da prisjetim da imam sve osim monitora i maticne, pa ako netko ima maticnu koja podrzava socket 775 i neki monitor, neka se javi
nek se prvo luckasta izjasni a onda idemo u konkretne dogovore... mi ti imamo 2 monitora (14" i 19")... od kojih ce jedan luckastoj uz stroj koji mislimo poklonit a drugi moze ici uz ovaj tvoj ako ga ne doniramo u medjuvremenu (a obzirom da je sezona godisnjih vjerojatno necemo)... ostaje jos samo pitanje ploce (ako sam dobro skuzio mora imat s775 i AGP port zbog graficke koju imas)... ajmo forumasi valjda ima neka "asrock" viska
AlienCro je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 23:52   #103 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
nek se prvo luckasta izjasni a onda idemo u konkretne dogovore... mi ti imamo 2 monitora (14" i 19")... od kojih ce jedan luckastoj uz stroj koji mislimo poklonit a drugi moze ici uz ovaj tvoj ako ga ne doniramo u medjuvremenu (a obzirom da je sezona godisnjih vjerojatno necemo)... ostaje jos samo pitanje ploce (ako sam dobro skuzio mora imat s775 i AGP port zbog graficke koju imas)... ajmo forumasi valjda ima neka "asrock" viska
tako je, nadam se da ima netko, ako nista drugo, sam cu nabaviti...ajd potruditese malo ljudi!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 08:33   #104 (permalink)
Regularni forumas

Godina: 25
Poruka: 308
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

ja sam iz Osijeka i znam Skin2yarda iliti Grgu, bavim se u slobodno vrijeme popravljanjem kompova pa ako mi neki dio uleti dok on dođe iz Varaždina a moguće i da imam kod kuće dijelova starih, moram pogledat, dat ću njemu da nosi za sobom ili ako bude išao u Vinkovce ići s njim, sad ću još par ljudi koje znam nazvat i vidjet jel mogu pomoći...
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 10:15   #105 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 39
luckasta se izdvaja iz mase

Citat:
Može, slažem se. Ako je komp servisiran onda nije potrebno ići za ZG, pa ga može donjeti u VK. Može li oba monitora?
luckasta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 12:25   #106 (permalink)
Regularni forumas

sto se mene tice moze koliko stane u auto, samo sto idem tek pred kraj ovog mjeseca...pa ako mozete pricekati, da ne placate bez veze prijevoz...ja i belial cemo dostaviti...a siguran sam da ce i on nesto naci
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 13:23   #107 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 39
luckasta se izdvaja iz mase

Citat:
sto se mene tice moze koliko stane u auto, samo sto idem tek pred kraj ovog mjeseca...pa ako mozete pricekati, da ne placate bez veze prijevoz...ja i belial cemo dostaviti...a siguran sam da ce i on nesto naci
Može, samo pripazite da to nebude baš zadnja raga i da bude ispravno. Ispod razine pentiuma III ne želim nikom dati. Danas se gotovo ispod te razine nemože ništa konkretno koristiti.
luckasta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 16:27   #108 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: luckasta Pogledaj Poruke
Može, samo pripazite da to nebude baš zadnja raga i da bude ispravno. Ispod razine pentiuma III ne želim nikom dati. Danas se gotovo ispod te razine nemože ništa konkretno koristiti.
dakle da rezimiramo... skin2yard dolazi u VZ krajem sedmog ili pocetkom 8-og mjeseca i kupi navedene stvari od mene (ja mu to dofuram gdje treba u VZ)... rezerviram ovu konfu PIII/733 i oba monitora (19" NEC i 14" ADI) za luckastu i njenu ekipu...

stvar rjesena a skin2yard nek me kontaktira mailom (aliencro@gmail.com) prije nego misli dolazit u VZ i sve cemo se dogovorit...

Nije ti ovo sajmište, ako u akciji ne namjeravaš sudjelovati doniranjem, bolje da ne izazivaš bezobrazne komentare ovakvim postovima. Ako sam te pogrešno shvatio unaprijed se ispričavam.

Zadnji Uredio _Aris_ : 11-07-07 u 09:39.
AlienCro je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 17:54   #109 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
dakle da rezimiramo... skin2yard dolazi u VZ krajem sedmog ili pocetkom 8-og mjeseca i kupi navedene stvari od mene (ja mu to dofuram gdje treba u VZ)... rezerviram ovu konfu PIII/733 i oba monitora (19" NEC i 14" ADI) za luckastu i njenu ekipu...

stvar rjesena a skin2yard nek me kontaktira mailom (aliencro@gmail.com) prije nego misli dolazit u VZ i sve cemo se dogovorit...

ne, ja sam vec u varazdinu, a idem karejm sedmog, pocetkom osmog za osijek, a mogu i do vinkovaca produziti, nije mi problem...kao drugo...skin2yard nece nista od nikoga kupiti..osim ako mi netko naravno da pare skojim da to kupim.....mislim ja cu svoju staru konfu pokloniti, intel celeron 2.66ghz, 512mb ddr ram, 40 giga hard ide, napajanje, graficku 9500pro, kuciste, ja to dajem od sebe...ocito ste krivo shvatili, nisam ja marija tereza, vi se dogovorite uvez toga dijela oko kupnje a ja cu vam isporuciti i to je to
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 20:11   #110 (permalink)
Starter

Citat:
ne, ja sam vec u varazdinu, a idem karejm sedmog, pocetkom osmog za osijek, a mogu i do vinkovaca produziti, nije mi problem...kao drugo...skin2yard nece nista od nikoga kupiti..osim ako mi netko naravno da pare skojim da to kupim.....mislim ja cu svoju staru konfu pokloniti, intel celeron 2.66ghz, 512mb ddr ram, 40 giga hard ide, napajanje, graficku 9500pro, kuciste, ja to dajem od sebe...ocito ste krivo shvatili, nisam ja marija tereza, vi se dogovorite uvez toga dijela oko kupnje a ja cu vam isporuciti i to je to

pa ne mogu vjerovat kako se krivo moze protumacit nesto sto sam napisao (pogotovo obzirom da se sve proteze kroz par postova i ocito je svima (bar sam tako mislio dosad) da se strojevi poklanjaju a ne prodaju) .... nitko od tebe ne ocekuje da nesto kupujes nego samo da POkupis u VZ i dopremis do luckaste

p.s.

vidim da sam i od admina dobio opomenu sto granici s masovnim ludilom ... igrajte se svojih foruma i trenirajte strogocu na nekim drugim osobama koje navedeno zasluzuju... naravno donacija i dalje ostaje aktualna ali bojkotiram javljanje na ovaj forum dok ne dobijem ispriku svih onih koji nisu u stanju procitat sve moje postove i skuzit kolokvijalni govor na normalan nacin te naravno uociti da glagol kupiti moze znaciti kupovinu ali i biti prilicno dobra zamjena za "pokupiti" a jezicari mogu pojasniti gdje se koji upotrebljava i kad...

Zadnji Uredio AlienCro : 09-07-07 u 20:18.
AlienCro je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114