Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Očito je došlo do nesporazuma zbog nespretnog odabira riječi koje se mogu dvojako protumačiti. Ovdje je riječ o poklanjanju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-07, 21:20   #111 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,026
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Donacija Kompjutera

Očito je došlo do nesporazuma zbog nespretnog odabira riječi koje se mogu dvojako protumačiti.

Ovdje je riječ o poklanjanju i hvala svima koji sudjeluju i koji su spremni nešto darovati onima kojima su kompovi zaista potrebni a nemogu si ih sami priuštiti

Samo nastavite s akcijom i nadam se da će luckasta i njezini biti zadovoljni kao i prilikom prve donacije

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 22:25   #112 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 451
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: AlienCro Pogledaj Poruke
dakle da rezimiramo... skin2yard dolazi u VZ krajem sedmog ili pocetkom 8-og mjeseca i kupi navedene stvari od mene (ja mu to dofuram gdje treba u VZ)... rezerviram ovu konfu PIII/733 i oba monitora (19" NEC i 14" ADI) za luckastu i njenu ekipu...

stvar rjesena a skin2yard nek me kontaktira mailom (aliencro@gmail.com) prije nego misli dolazit u VZ i sve cemo se dogovorit...

Nije ti ovo sajmište, ako u akciji ne namjeravaš sudjelovati doniranjem, bolje da ne izazivaš bezobrazne komentare ovakvim postovima. Ako sam te pogrešno shvatio unaprijed se ispričavam.
Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
ne, ja sam vec u varazdinu, a idem karejm sedmog, pocetkom osmog za osijek, a mogu i do vinkovaca produziti, nije mi problem...kao drugo...skin2yard nece nista od nikoga kupiti..osim ako mi netko naravno da pare skojim da to kupim.....mislim ja cu svoju staru konfu pokloniti, intel celeron 2.66ghz, 512mb ddr ram, 40 giga hard ide, napajanje, graficku 9500pro, kuciste, ja to dajem od sebe...ocito ste krivo shvatili, nisam ja marija tereza, vi se dogovorite uvez toga dijela oko kupnje a ja cu vam isporuciti i to je to
Citat:
pa ne mogu vjerovat kako se krivo moze protumacit nesto sto sam napisao (pogotovo obzirom da se sve proteze kroz par postova i ocito je svima (bar sam tako mislio dosad) da se strojevi poklanjaju a ne prodaju) .... nitko od tebe ne ocekuje da nesto kupujes nego samo da POkupis u VZ i dopremis do luckaste

p.s.

vidim da sam i od admina dobio opomenu sto granici s masovnim ludilom ... igrajte se svojih foruma i trenirajte strogocu na nekim drugim osobama koje navedeno zasluzuju... naravno donacija i dalje ostaje aktualna ali bojkotiram javljanje na ovaj forum dok ne dobijem ispriku svih onih koji nisu u stanju procitat sve moje postove i skuzit kolokvijalni govor na normalan nacin te naravno uociti da glagol kupiti moze znaciti kupovinu ali i biti prilicno dobra zamjena za "pokupiti" a jezicari mogu pojasniti gdje se koji upotrebljava i kad...
kupi se trava, kupi se smece, ali racunala se ne kupe...nauci gramatiku pa kreni pametovati, ja se ne ispricavam zbog tvoje greske, i ako si na egotripu, sjeti se da se ovdje ne radi o tebi, toliko od mene
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 23:33   #113 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-07-07
Godina: 34
Poruka: 9
AlienCro se izdvaja iz mase

Citat:
kupi se trava, kupi se smece, ali racunala se ne kupe...nauci gramatiku pa kreni pametovati, ja se ne ispricavam zbog tvoje greske, i ako si na egotripu, sjeti se da se ovdje ne radi o tebi, toliko od mene

djelimicno citanje postova i izvlacenje iz konteksta se nastavlja... jezicar nisam i ne planiram biti ... rekao sam u prvom postu da komp poklanjam i to je to... sve ostalo vadite iz konteksta i znacenja jedne rijeci koju ste krivo razumjeli (koja je i krivo napisana ) ali nadam se da je 99% ljudi na forumu citajuci sve prethodne postove i kompletne recenice (pa cak i vase vezane uz moju zamolbu o prijevozu do VK) skuzila da se radi o donaciji a ne o prodaji osim vas dvojice...

no epiteti poput "nije ti ovo sajmiste" i slicno dobiveni u prethodnim postovima zbilja tjeraju covjeka da razmisli ima li smisla trositi vrijeme na diskusije u kojima te ljudi ne kuze...

no ostavimo emocije po strani i realizirajmo donaciju mislim da je to bitno... nakon toga mozemo pozvati dr. ladana da nam rastumaci gdje smo pogrijesili u podforumu jezik i knjizevnost...

skin4yard cujemo se ovih dana u popodnevnim satima da ti sve to dofuram...
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 23:46   #114 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 39
luckasta se izdvaja iz mase

Citat:
Mislim da se pretjerano reagira na riječi koje dvosmisleno mogu značiti. Nema smisla raspravljaiti tko je u pravu, bit je - pomoći.

Uvijek se može nesporazum riješiti na lijep način.
luckasta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 10:23   #115 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Dosta rasprave... ne mogu ja čitati povijest svakog posta, shvatio sam kao da ovdje pokušavaš nešto prodati i upozorio te i odmah se i ispričao (u istom postu) ako griješim, stoga nema potrebe da izigravaš nevinu žrtvu. Što bi ti, ispriku na ispriku?? Ne dramatiziraj bezveze i ne budi xxxx, sudjeluj u raspravi, nije forum mjesto na kojem ćeš nešto postići prosvjedovanjem šutnjom, dapače...
Ipak svi ljudi dobre volje su dobrodošli, pa te pozivam da prekineš štrajk šutnjom...

Zadnji Uredio silence : 11-07-07 u 09:07.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 17:40   #116 (permalink)
Starter

evo prema danieli&Co je danas hpexpressom krenula "kutija od kosilice"... kompletna konfa i dva monitora (15" i 19") kako je obecano upakirani u ogromnu kutiju...

nadam se samo da ce prezivjeti tretman hrvatskih posta i hpexpressa (oznaka lomljivo je stavljena).... ako prezivi transport ocekujemo bar jednu sliku kad upalite navedeni stroj...

p.s.

luckasta, pripremi nekog snagatora da ti to preuzme kad stigne za par dana
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 14:30   #117 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 39
luckasta se izdvaja iz mase

zahvaljujem se i stigla mi je posiljka. trenutno nisam kod kuce pa kad dodem do kraja iduceg tjedna vam posaljem sliku kome je doniran kompjuter

Citat:
evo prema danieli&Co je danas hpexpressom krenula "kutija od kosilice"... kompletna konfa i dva monitora (15" i 19") kako je obecano upakirani u ogromnu kutiju...

nadam se samo da ce prezivjeti tretman hrvatskih posta i hpexpressa (oznaka lomljivo je stavljena).... ako prezivi transport ocekujemo bar jednu sliku kad upalite navedeni stroj...

p.s.

luckasta, pripremi nekog snagatora da ti to preuzme kad stigne za par dana
luckasta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 00:10   #118 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 451
skin2yard je zabranio reputaciju

ja i belial cemo dovesti jos jedan komp, samo daj adresu...ako bude srece bit ce i vise...ali jedan je siguran
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 01:51   #119 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 17
Dj Pajo se izdvaja iz mase

se mogu i ja upisat u listu? Meni treba samo

Zadnji Uredio silence : 20-07-07 u 09:16.
Dj Pajo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 23:11   #120 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Dj Pajo Pogledaj Poruke
se mogu i ja upisat u listu? Meni treba samo grafička i procesor.
....za koji socket ti treba procesor i za koji utor (AGP/PCI/PCI-X) ti treba graficka?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114