| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Očito je došlo do nesporazuma zbog nespretnog odabira riječi koje se mogu dvojako protumačiti. Ovdje je riječ o poklanjanju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Veteran | Re: Donacija Kompjutera Očito je došlo do nesporazuma zbog nespretnog odabira riječi koje se mogu dvojako protumačiti. Ovdje je riječ o poklanjanju i hvala svima koji sudjeluju i koji su spremni nešto darovati onima kojima su kompovi zaista potrebni a nemogu si ih sami priuštiti ![]() Samo nastavite s akcijom i nadam se da će luckasta i njezini biti zadovoljni kao i prilikom prve donacije ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #112 (permalink) | |||
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: Donacija Kompjutera Citat:
Citat:
Citat:
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |||
| | |
| | #113 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-07-07 Godina: 34
Poruka: 9
djelimicno citanje postova i izvlacenje iz konteksta se nastavlja... jezicar nisam i ne planiram biti ... rekao sam u prvom postu da komp poklanjam i to je to... sve ostalo vadite iz konteksta i znacenja jedne rijeci koju ste krivo razumjeli (koja je i krivo napisana ) ali nadam se da je 99% ljudi na forumu citajuci sve prethodne postove i kompletne recenice (pa cak i vase vezane uz moju zamolbu o prijevozu do VK) skuzila da se radi o donaciji a ne o prodaji osim vas dvojice... no epiteti poput "nije ti ovo sajmiste" i slicno dobiveni u prethodnim postovima zbilja tjeraju covjeka da razmisli ima li smisla trositi vrijeme na diskusije u kojima te ljudi ne kuze... no ostavimo emocije po strani i realizirajmo donaciju mislim da je to bitno... nakon toga mozemo pozvati dr. ladana da nam rastumaci gdje smo pogrijesili u podforumu jezik i knjizevnost...skin4yard cujemo se ovih dana u popodnevnim satima da ti sve to dofuram...
__________________ www.donacija.bloger.hr | |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 34
Poruka: 39
Uvijek se može nesporazum riješiti na lijep način. | |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Donacija Kompjutera Dosta rasprave... ne mogu ja čitati povijest svakog posta, shvatio sam kao da ovdje pokušavaš nešto prodati i upozorio te i odmah se i ispričao (u istom postu) ako griješim, stoga nema potrebe da izigravaš nevinu žrtvu. Što bi ti, ispriku na ispriku?? Ne dramatiziraj bezveze i ne budi xxxx, sudjeluj u raspravi, nije forum mjesto na kojem ćeš nešto postići prosvjedovanjem šutnjom, dapače... Ipak svi ljudi dobre volje su dobrodošli, pa te pozivam da prekineš štrajk šutnjom...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. Zadnji Uredio silence : 11-07-07 u 09:07. |
| | |
| | #116 (permalink) |
![]() | Re: Donacija Kompjutera evo prema danieli&Co je danas hpexpressom krenula "kutija od kosilice"... kompletna konfa i dva monitora (15" i 19") kako je obecano upakirani u ogromnu kutiju... nadam se samo da ce prezivjeti tretman hrvatskih posta i hpexpressa (oznaka lomljivo je stavljena).... ako prezivi transport ocekujemo bar jednu sliku kad upalite navedeni stroj... ![]() p.s. luckasta, pripremi nekog snagatora da ti to preuzme kad stigne za par dana
__________________ www.donacija.bloger.hr |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 34
Poruka: 39
![]() | Re: Donacija Kompjutera zahvaljujem se i stigla mi je posiljka. trenutno nisam kod kuce pa kad dodem do kraja iduceg tjedna vam posaljem sliku kome je doniran kompjuter Citat: |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: Donacija Kompjutera ja i belial cemo dovesti jos jedan komp, samo daj adresu...ako bude srece bit ce i vise...ali jedan je siguran ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #120 (permalink) |
![]() | Re: Donacija Kompjutera ....za koji socket ti treba procesor i za koji utor (AGP/PCI/PCI-X) ti treba graficka?
__________________ www.donacija.bloger.hr |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje |
« Preglednici slika
|
Vip Homebox »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

) ali nadam se da je 99% ljudi na forumu citajuci sve prethodne postove i kompletne recenice (pa cak i vase vezane uz moju zamolbu o prijevozu do VK) skuzila da se radi o donaciji a ne o prodaji osim vas dvojice...
da nam rastumaci gdje smo pogrijesili u podforumu jezik i knjizevnost...
(oznaka lomljivo je stavljena).... ako prezivi transport ocekujemo bar jednu sliku kad upalite navedeni stroj...