| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: AlienCro ....za koji socket ti treba procesor i za koji utor (AGP/PCI/PCI-X) ti treba ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Underworld
Poruka: 17
![]() | Re: Donacija Kompjutera ak se procesori takvog utora nemogu naći, onda tražim i neku slabu matičnu, naku slabu, sam da ima drugačiji utor
__________________ Zadnji Uredio silence : 20-07-07 u 08:16. |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Purger | Re: Donacija Kompjutera Kaj kak misli ![]() Koji dio iz Silenceovog posta ti nije jasan ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| Banned | Re: Donacija Kompjutera Citat:
dakle, probaj kontaktirati nas ili luckastu. uleti tipa "meni treba grafička" nisu cilj ovog topica .... meni isto treba svašta, pa si to planiram kupiti .. ovo je mjesto di ćemo svi mi zajedno pomoći onima kojima stvarno treba .... | |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Donacija Kompjutera Citat:
Dakle, shvatio sam da je osim našeg prvog računala u Slavoniju otišlo još jedno ili dva u jednom paketu. Svaka čast donatorima, "transporterima" i sl. Slažem se sa ovim što kažeš vezano za donacije. Trebamo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, čak ne moraju biti invalidi, ali neka kažu što je na stvari. Iz kojih razloga ne mogu sami kupiti računalo i sl. Ja sam prikupio nekih perifernih dijelova pa bi ih rado priložio. Volio bih kad bi akcija išla poput one prve. Dakle: idemo sastavljati računalo, dijelove šaljite u mojservis, prikupili smo to, to, to... , trebamo još to, to, to ... Za koji dan i ja ću na G.O. Pa eto, čekam da čujem kako će to dalje ići.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Banned | Re: Donacija Kompjutera ovo će trajati, budemo to i proširili ... slažem se sa ovime kaj kažeš, ako nekome nešto treba, nek objasni zašto .... čim se Kiki vrati iz Tunisa, ide podforum za humanitarne akcije ... sve smo dogovorili i posložili, ali nažalost ja nisam imao vremena zadnjih 10-15 dana da organiziram svoj dio, a on sad ide na put ... da skratim - potrudit ćemo se to organizirat na najbolji mogući način i namjeravamo da to preraste u stalnu akciju ... Zadnji Uredio silence : 20-07-07 u 11:42. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:41.