Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: AlienCro ....za koji socket ti treba procesor i za koji utor (AGP/PCI/PCI-X) ti treba ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-07-07, 00:50   #121 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 17
Dj Pajo se izdvaja iz mase
Re: Donacija Kompjutera

Citat:
Pravi autor: AlienCro Pogledaj Poruke
....za koji socket ti treba procesor i za koji utor (AGP/PCI/PCI-X) ti treba graficka?
.........

Zadnji Uredio silence : 20-07-07 u 08:16.
Dj Pajo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 01:02   #122 (permalink)
Starter

ak se procesori takvog utora nemogu naći, onda tražim i neku slabu matičnu, naku slabu, sam da ima drugačiji utor

Zadnji Uredio silence : 20-07-07 u 08:16.
Dj Pajo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 05:16   #123 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ako možeš dokazati invalidnost, pomoći ćemo ti ... ako misliš žicat preko interneta, onda si u jako krivom topicu .... luckastu smo upoznali i potpuno ju podržavamo u ovoj akciji ...

ovo nije mjesto za žicanje računalne opreme.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 21:23   #124 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ako možeš dokazati invalidnost, pomoći ćemo ti ... ako misliš žicat preko interneta, onda si u jako krivom topicu .... luckastu smo upoznali i potpuno ju podržavamo u ovoj akciji ...

ovo nije mjesto za žicanje računalne opreme.
Kak misliš
Star 20-07-07, 08:07   #125 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,781
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Kaj kak misli

Koji dio iz Silenceovog posta ti nije jasan

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 08:16   #126 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Dj Pajo Pogledaj Poruke
Kak misliš
razmisli ... ne da mi se objašnjavat ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 08:18   #127 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: AlienCro Pogledaj Poruke
....za koji socket ti treba procesor i za koji utor (AGP/PCI/PCI-X) ti treba graficka?
ko će se IŠTA donirat preko ovog foruma, onda to ide ljudima kojima treba.
dakle, probaj kontaktirati nas ili luckastu.

uleti tipa "meni treba grafička" nisu cilj ovog topica .... meni isto treba svašta, pa si to planiram kupiti .. ovo je mjesto di ćemo svi mi zajedno pomoći onima kojima stvarno treba ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 11:09   #128 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,932
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ko će se IŠTA donirat preko ovog foruma, onda to ide ljudima kojima treba.
dakle, probaj kontaktirati nas ili luckastu.

uleti tipa "meni treba grafička" nisu cilj ovog topica .... meni isto treba svašta, pa si to planiram kupiti .. ovo je mjesto di ćemo svi mi zajedno pomoći onima kojima stvarno treba ....
Malo sam se "izgubio" što se ovog dijela foruma tiče, a jako sam zainteresiran pomoći ako mogu.
Dakle, shvatio sam da je osim našeg prvog računala u Slavoniju otišlo još jedno ili dva u jednom paketu. Svaka čast donatorima, "transporterima" i sl.

Slažem se sa ovim što kažeš vezano za donacije.
Trebamo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, čak ne moraju biti invalidi, ali neka kažu što je na stvari. Iz kojih razloga ne mogu sami kupiti računalo i sl.

Ja sam prikupio nekih perifernih dijelova pa bi ih rado priložio. Volio bih kad bi akcija išla poput one prve.
Dakle: idemo sastavljati računalo, dijelove šaljite u mojservis, prikupili smo to, to, to... , trebamo još to, to, to ...

Za koji dan i ja ću na G.O.

Pa eto, čekam da čujem kako će to dalje ići.
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 11:20   #129 (permalink)
Banned

silence

ovo će trajati, budemo to i proširili ... slažem se sa ovime kaj kažeš, ako nekome nešto treba, nek objasni zašto ....

čim se Kiki vrati iz Tunisa, ide podforum za humanitarne akcije ... sve smo dogovorili i posložili, ali nažalost ja nisam imao vremena zadnjih 10-15 dana da organiziram svoj dio, a on sad ide na put ... da skratim - potrudit ćemo se to organizirat na najbolji mogući način i namjeravamo da to preraste u stalnu akciju ...

Zadnji Uredio silence : 20-07-07 u 11:42.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 11:35   #130 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,932
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Bravo! Svaka vam čast!

Pomoći ću koliko mogu i ne sumnjam u veliku potporu svih forumaša.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114