| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo i mene opet, nisam nestao nego sam bio dosta zauzet poslovima zadnih dana. Pratim ovo što se ovdje događa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Donacija Kompjutera Evo i mene opet, nisam nestao nego sam bio dosta zauzet poslovima zadnih dana. Pratim ovo što se ovdje događa i raduje me što su se i drugi uključili u donacije. Kao što vidim malo se tema razvodnila prepirkama s tipovima koji su ovdje zalutali. Čekam da se ovo izdvoji i sredi pa da vidimo kako će onda ići. MOJ SERVIS stoji i dalje na raspolaganju za pomoć i logistiku oko satavljanja i testiranja računala za donaciju. p.s. pozdrav LUCKASTOJ ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #142 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: Donacija Kompjutera ok, bio sam u slavoniji, i idem sljedeci tjedan ponovno, imam konfiguraciju, samo treba monitor...pa ako ce mi netko reci vec jednom adresu ili gdje da se nademo...ovaj put prije nego sto krenem, posto nemam internet u slavoniji
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 34
Poruka: 39
![]() | Re: Donacija Kompjutera Citat:
Adresa je Daniela Fodora Strossmayerova 95 CERNA Na tu adresu mi dofurajte konfiguraciju evo i moj broj 091 2003247 | |
| | |
| | #144 (permalink) |
![]() | Re: Donacija Kompjutera ok, ja ti se javim kad budem dolazio...btw, sry...krenuo sam bio sam u slavoniji pa nisam mogao procitati poruku, inace drugi put nema problema
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #146 (permalink) |
![]() | Re: Donacija Kompjutera dolazim 15.9. pa cu ponjeti comp, ali to je samo comp, bez monitora...
| | |
| | #149 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ako ce se akcija pokrenuti imam i ja nesto opreme doma pa javite kad to krene. danas kad dodjem doma pogledat cu sto imam i napisati ovdje popodne pa ako bude trebalo rado cu donirati Svaka cast na akciji koju ste odradili idemo jos pomoci ljudima koji nas trebaju ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:26.