| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; oglasnik.hr / Oglasi / Informatika Ekran stari... Ekran stari za kompjuter, normalno radi, poklanjam telefon: 091/5142-155... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 338
![]() | Re: Donacija Kompjutera oglasnik.hr / Oglasi / Informatika Ekran stari... Ekran stari za kompjuter, normalno radi, poklanjam telefon: 091/5142-155
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM |
| | |
| | #152 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 164
![]() | Re: Donacija Kompjutera ja dajem komjuter koj sam dobio na tomboli besplatno komp intel core duo 512 rama lcd monitor graficka getforce 7600 pa se javite
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI |
| | |
| | #153 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | ja imam 2x500mbg DDR2 ram-a ali nisam siguran da je jedna ispravna pa ako trebate....SVE ŠALJEM POŠTOM posto imam samo 13 godina pa..... Citat:
![]() ![]()
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 70 crus) Zadnji Uredio daidza : 02-01-08 u 20:28. | |
| | |
| | #155 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 34
Poruka: 36
![]() | Re: Donacija Kompjutera Citat:
Daniela Fodora Kninska 4a 31000 Osijek Da nebi bilo zabune oko moje adrese preselila sam se u Osijek, nisam više u Cerni. | |
| | |
| | #156 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Donacija Kompjutera Citat:
![]()
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 70 crus) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:05.