Ja imam komp ali je slab sj*bo me jedan poznanik i kao dobar komp dobar i zeznio me ima li ko grafičkuda mi pošalje molim vas od 256mb ili 512mb i ako ima netko dobar procesor da mu netreba molim vas !!!!neka se javi
Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pravi autor: SolidSnake3 Ovomu odma roknite ban. Molim!!!!Šta je tu ružno da poklonim optičkog miša!...
Ja imam komp ali je slab sj*bo me jedan poznanik i kao dobar komp dobar i zeznio me ima li ko grafičkuda mi pošalje molim vas od 256mb ili 512mb i ako ima netko dobar procesor da mu netreba molim vas !!!!neka se javi
pozdrav svim donatorima i onima koji su na bilo koji naćin sudjelovali...pitanje:jeli doniranje nije više aktualno ili je to samo malo zatišje pred neku novu akciju.
osobno bi volio pomoći na bilo koji način (prema mogučnostima i potrebi),
još jednom lijepi pozdrav i svaka čast!!!![]()
Aktualno je stari moj.... eto bacam se na job.... nije jeba niti šta sl.... poklanjam ragu 900 mhz intela, sa mrežnom (jebeš grafiku), za studoše koji nemaju para a treba im kutija za net... savršeno, ako hoće stavim mu widowse xp2, nero, power dvd, i kaj oće od programa... t.j. kaj mu treba... al jebat ga, imam cd pržilicu, a ak oće' DVD nek si ju kupi... monitor je 15 incha... uglavnom i ja sam išel u školu nekad.... gonzohr@gmail.com... i BTW... ak me još tražiš da ti to dofuram.... glavu ču ti skinut