| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; hvala silence (kad budeš nešto trebao samo reci) ima li još donatora?! sigurno imate nešto što ste izvadili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | hvala silence (kad budeš nešto trebao samo reci)ima li još donatora?! sigurno imate nešto što ste izvadili ili vam je ostalo kod nadogradnje računala - danas dodajem konfiguraciji optički uređaj (combo DVD-CDRW) dakle imamo: - grafičku karticu (ATi 9000) - silence - HDD 40GB Seagate - MOJ SERVIS - printer photosmart 7660 - kiki - combo DVD-CDRW - MOJ SERVIS trebamo još: - monitor - tipkovnicu i miša - kučište - matičnu ploču - procesor - modem ponavljam: svim donatorima dajem popust za kupnju ili servis
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Donacija Kompjutera hvala kiki...hmmm a da se javi koji ISP sa donacijom ADSL veze?? ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Donacija Kompjutera nema frke bumo ga stišali
| | |
| | #16 (permalink) |
| Offline | Re: Donacija Kompjutera Imam ja philipsov crt monitor 17" star dvije godine, potpuno ispravan, stoji mi bezveze doma i samo mjesto zauzima pa mogu njega poklonit...i miš, al nije optički
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| next best thing | jebigfa, prije 3 tjedna sam bacio jedno kućište ![]() mogu zvučnike i vjerovatno tipkovnicu, mislim da imam i miša. imam ako paše matičnu milim da je 486 procesor i 256 sdram na njoj ??? moram vidjet kad dodjem doma, a i napajanje, moram vidjet kad dodjem doma.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... Zadnji Uredio daidza : 12-05-07 u 12:04. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Donacija Kompjutera hvala može ako nije nešto jako staro, mora biti PS2 priključak rekli smo da mora biti barem P3 na 500Mhz ili neki AMD Athlon -Sempron 1000
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Donacija Kompjutera DDR 256, PC2100, V-Data Ako može poslat ću po vozaču autobusa u Metropolu pa nek netko preuzme. Imam i kućište, solidno al brez napajanja koje je već otišlo u humanitarne svrhe tj. poklonjeno. Možda mi malo kabasto za slat iz ove močvare. RAM nije problem za poslat (mogo bi ga i zipovat pa mailom).
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:23.

(kad budeš nešto trebao samo reci)