evo ja ću dati modem još
Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; hvala silence (kad budeš nešto trebao samo reci) ima li još donatora?! sigurno imate nešto što ste izvadili ili vam ...
Profesionalni ITC SERVIS MOJ SERVIS Informatika Powered by TOSHIBA Leading Innovation >>>
evo ja ću dati modem još
Profesionalni ITC SERVIS MOJ SERVIS Informatika Powered by TOSHIBA Leading Innovation >>>
hmmm .. budem pogledo kaj imam još ..
imam Enermax napajanje, samo kaj je meni malo previše zujalo (ja sad imam novo) ... pa ako nije toliki problem da e malo bučnije, mogu dati ...
nema frke bumo ga stišali
Imam ja philipsov crt monitor 17" star dvije godine, potpuno ispravan, stoji mi bezveze doma i samo mjesto zauzima pa mogu njega poklonit...i miš, al nije optički
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
mislim da imam jedan optički viška ... ali nisam siguran .. budem pregledo čega sve ima ...
a napajanje mogu dati kikiju, pa da odnese ...
jebigfa, prije 3 tjedna sam bacio jedno kućište
mogu zvučnike i vjerovatno tipkovnicu, mislim da imam i miša.
imam ako paše matičnu milim da je 486 procesor i 256 sdram na njoj ??? moram vidjet kad dodjem doma, a i napajanje, moram vidjet kad dodjem doma.
Zadnji Uredio daidza : 12-05-07 u 13:04
DDR 256, PC2100, V-Data
Ako može poslat ću po vozaču autobusa u Metropolu pa nek netko preuzme.
Imam i kućište, solidno al brez napajanja koje je već otišlo u humanitarne svrhe tj. poklonjeno. Možda mi malo kabasto za slat iz ove močvare.
RAM nije problem za poslat (mogo bi ga i zipovat pa mailom).