Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Halo, Zagrebčanci! Trebate li ovu banku rama za ovo računalo???? Ostalo ćemo lako dogovoriti....

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-05-07, 20:34   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,073
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Donacija Kompjutera

Halo, Zagrebčanci!

Trebate li ovu banku rama za ovo računalo????

Ostalo ćemo lako dogovoriti.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 20:40   #22 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

šalji na adresu od Moj servis - informatika, servis i održavanje računala, laptop - notebook servisni centar

joks, ti si u velikoj gorici svaki dan, mogao bi usput ostaviti kod njih monitor, oni su ti odmah prema velikoj gorici
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 20:41   #23 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,899
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Kad sklepate cijelu konfiguraciju ja donesem monitor u servis, nema frke

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 20:43   #24 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

odlično

znači fali nam još kučište i matična ploča
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 17:32   #25 (permalink)
Akademik Foruma

anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Poslao sam RAM jutros pa molim ekipu iz servisa da mi potvrdi prijem.
Kažu da treba stići do vas sutra (možda prekosutra).
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 23:14   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 40
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis
Exclamation Re: Donacija Kompjutera

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Poslao sam RAM jutros pa molim ekipu iz servisa da mi potvrdi prijem.
Kažu da treba stići do vas sutra (možda prekosutra).
Hvala ali nismo još primili, kako si poslao?!

Ajde Slavonci dajte i vi koju donaciju...možda ima netko ko bi pomogao pri instalaciji kompjutera a da je iz Cerne ili blizu (Vinkovci)?!

dakle imamo:
- grafičku karticu (ATi 9000) - silence
- HDD 40GB Seagate - MOJ SERVIS
- printer photosmart 7660 - kiki
- combo DVD-CDRW - MOJ SERVIS
- monitor - Joks
- memoriju - anthlon
- tipkovnicu i miša - pharaoh ?

možemo li na to računat?!

MOJ servis danas dodaje: matičnu ploču i procesor

trebamo još:
- kučište
mojservis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 23:46   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: mojservis Pogledaj Poruke
Hvala ali nismo još primili, kako si poslao?!
Zipovo pa mailom - kažu da je najbrže tako!

Šalim se, poslao sam poštom u kao obično pismo jer vjerujem u Hrvatsku poštu. U plastičnoj je ambalaži i u lijepoj žutoj koverti s onim mjehurićima što tako lijepo pucketaju kad si živčan.

Poslano jučer u 7.32 iz glavne osječke pošte i rekli mi da bi trebalo stići do vas danas ili sutra.
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 00:05   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 40
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis

Bravo Slavonac inaš rep+ ... baš sam ponosan jer znam da su iz ravnice ljudi od rijeći...imam i ja dosta slavonske krvi !!

E sad Zagrebčanci donesite sve ostalo pa da to složimo još ovaj tjedan!

p.s. vraćamo mali poklon - zipano ako može!

Zadnji Uredio mojservis : 16-05-07 u 00:07.
mojservis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 00:27   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Jel' i rep+ zipovan? Hvala!

Ne trebaju nikakvi pokloni (iako ste mi ih dali odgovarajući u temi bez ikona).

Volio bih da se to računalo kompletira i da posluži duže vrijeme osobi kojoj je namijenjeno.
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 20:50   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Dobio sam jučer poruku iz servisa da je RAM stigao.

Zanima me gdje je sad zapelo?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108