| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Halo, Zagrebčanci! Trebate li ovu banku rama za ovo računalo???? Ostalo ćemo lako dogovoriti.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Administrator | Re: Donacija Kompjutera šalji na adresu od Moj servis - informatika, servis i održavanje računala, laptop - notebook servisni centar joks, ti si u velikoj gorici svaki dan, mogao bi usput ostaviti kod njih monitor, oni su ti odmah prema velikoj gorici ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Veteran | Re: Donacija Kompjutera Kad sklepate cijelu konfiguraciju ja donesem monitor u servis, nema frke ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
Ajde Slavonci dajte i vi koju donaciju...možda ima netko ko bi pomogao pri instalaciji kompjutera a da je iz Cerne ili blizu (Vinkovci)?! dakle imamo: - grafičku karticu (ATi 9000) - silence - HDD 40GB Seagate - MOJ SERVIS - printer photosmart 7660 - kiki - combo DVD-CDRW - MOJ SERVIS - monitor - Joks - memoriju - anthlon - tipkovnicu i miša - pharaoh ? možemo li na to računat?! MOJ servis danas dodaje: matičnu ploču i procesor trebamo još: - kučište
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Donacija Kompjutera Zipovo pa mailom - kažu da je najbrže tako! Šalim se, poslao sam poštom u kao obično pismo jer vjerujem u Hrvatsku poštu. U plastičnoj je ambalaži i u lijepoj žutoj koverti s onim mjehurićima što tako lijepo pucketaju kad si živčan. Poslano jučer u 7.32 iz glavne osječke pošte i rekli mi da bi trebalo stići do vas danas ili sutra.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Donacija Kompjutera Bravo Slavonac inaš rep+ ... baš sam ponosan jer znam da su iz ravnice ljudi od rijeći...imam i ja dosta slavonske krvi !!E sad Zagrebčanci donesite sve ostalo pa da to složimo još ovaj tjedan! p.s. vraćamo mali poklon - zipano ako može!
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM Zadnji Uredio mojservis : 16-05-07 u 00:07. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Donacija Kompjutera Jel' i rep+ zipovan? Hvala! Ne trebaju nikakvi pokloni (iako ste mi ih dali odgovarajući u temi bez ikona). Volio bih da se to računalo kompletira i da posluži duže vrijeme osobi kojoj je namijenjeno.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:36.

... baš sam ponosan jer znam da su iz ravnice ljudi od rijeći...imam i ja dosta slavonske krvi !!