šalji na adresu od Moj servis - informatika, servis i održavanje računala, laptop - notebook servisni centar
joks, ti si u velikoj gorici svaki dan, mogao bi usput ostaviti kod njih monitor, oni su ti odmah prema velikoj gorici![]()
Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Halo, Zagrebčanci! Trebate li ovu banku rama za ovo računalo???? Ostalo ćemo lako dogovoriti....
šalji na adresu od Moj servis - informatika, servis i održavanje računala, laptop - notebook servisni centar
joks, ti si u velikoj gorici svaki dan, mogao bi usput ostaviti kod njih monitor, oni su ti odmah prema velikoj gorici![]()
Kad sklepate cijelu konfiguraciju ja donesem monitor u servis, nema frke![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
odlično
znači fali nam još kučište i matična ploča
Poslao sam RAM jutros pa molim ekipu iz servisa da mi potvrdi prijem.
Kažu da treba stići do vas sutra (možda prekosutra).
Hvala ali nismo još primili, kako si poslao?!
Ajde Slavonci dajte i vi koju donaciju...možda ima netko ko bi pomogao pri instalaciji kompjutera a da je iz Cerne ili blizu (Vinkovci)?!
dakle imamo:
- grafičku karticu (ATi 9000) - silence
- HDD 40GB Seagate - MOJ SERVIS
- printer photosmart 7660 - kiki
- combo DVD-CDRW - MOJ SERVIS
- monitor - Joks
- memoriju - anthlon
- tipkovnicu i miša - pharaoh ?
možemo li na to računat?!
MOJ servis danas dodaje: matičnu ploču i procesor
trebamo još:
- kučište
Profesionalni ITC SERVIS MOJ SERVIS Informatika Powered by TOSHIBA Leading Innovation >>>
Zipovo pa mailom - kažu da je najbrže tako!
Šalim se, poslao sam poštom u kao obično pismo jer vjerujem u Hrvatsku poštu. U plastičnoj je ambalaži i u lijepoj žutoj koverti s onim mjehurićima što tako lijepo pucketaju kad si živčan.
Poslano jučer u 7.32 iz glavne osječke pošte i rekli mi da bi trebalo stići do vas danas ili sutra.
Bravo Slavonac inaš rep+... baš sam ponosan jer znam da su iz ravnice ljudi od rijeći...imam i ja dosta slavonske krvi !!
E sad Zagrebčanci donesite sve ostalo pa da to složimo još ovaj tjedan!
p.s. vraćamo mali poklon - zipano ako može!
Zadnji Uredio mojservis : 16-05-07 u 01:07
Profesionalni ITC SERVIS MOJ SERVIS Informatika Powered by TOSHIBA Leading Innovation >>>
Jel' i rep+ zipovan? Hvala!
Ne trebaju nikakvi pokloni (iako ste mi ih dali odgovarajući u temi bez ikona).
Volio bih da se to računalo kompletira i da posluži duže vrijeme osobi kojoj je namijenjeno.
Dobio sam jučer poruku iz servisa da je RAM stigao.
Zanima me gdje je sad zapelo?