| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: luckasta Kada će bit komp sređen tj. sastavljen? kao što vidiš, morati ću otići po dijelove a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas | kao što vidiš, morati ću otići po dijelove a to izgleda znaći obići cijeli Zagreb i okolicu?! ... dodati što još fali, sastaviti računalo, poslati u Cernu.. nema problema obaviti ćemo to do kraja tjedna...već i bi bilo nego sam bio u velikoj gužvi ovih dana ... a kao što vidim svima su se auti naglo pokvarili... ne vrijedi što svim donatorima nudim i popuste i pomoć...pohvala za anthlona on je jedino poslao memoriju kiki sutra ili prekosutra dolazim po to što imaš a joks ako može da dostavi monitor pa usput mu je...? eto da vas sad ćujem što imate za reć...ajmo završiti ovu priću!? ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM Zadnji Uredio mojservis : 22-05-07 u 23:18. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Veteran | Re: Donacija Kompjutera Ja ću sutra (četvrtak) dofurat monitor, negdje između 16 i 17 h... Jel ima koga u to vrijeme tamo?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Donacija Kompjutera ima joks samo navrati ....
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Administrator | Re: Donacija Kompjutera kome će dobro doći ta ploča???? meni je sve ovo sumnjivo malo nisi mi odgovorila ono za monitor? ajde da i drugi vide ovdje Citat:
zašto to mora biti samsung 19" LCD od 4ms i zašto wide screen prvo kompjuter pa sada i monitor?????? Samsung 19' LCD 4ms monitor Wide screen, molim šansu..
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 24-05-07 u 00:50. | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 34
Poruka: 39
![]() | Re: Donacija Kompjutera [quote=Kristijan;321663]kome će dobro doći ta ploča???? meni je sve ovo sumnjivo malo nisi mi odgovorila ono za monitor? ajde da i drugi vide ovdje zašto to mora biti samsung 19" LCD od 4ms i zašto wide screen prvo kompjuter pa sada i monitor?????? Monitor sam sebi htjela kupiti jer imam problema s očima na otplatu!! Komp tražim za drugu osobu s invaliditetom a ploču sam rekla da treba jer ovo nije jedino što ću pokušat skupit ima jako puno invalida kojima treba pomoć. čuj nemam se čega sramit i imam poštene namjere. Idem u ZG na kontrolu utorak 29. 05. 07. u tramatološku pa dođi da se riješiš sumnje. Ok? ![]() |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Donacija Kompjutera Istina gazda, neke stvari su pomalo sumnjive. Vidio sam ovaj zahtjev za monitor i prije ali nisam htio komentirati. Moj je prijedlog da se ovo računalo sklopi, kad smo već tako blizu i pošalje u Cernu i da mi pri tome ostanemo čista obraza i puna srca. Izgubiti nećemo ništa jer smo se već u glavi odrekli tih dijelova koje darujemo. Ako je prevara u pitanju - nek mu (joj) služi na čast. A za ovaj LCD nek potraži drugog sponzora i stvar riješena. P.S. Ne želim vjerovati da netko vara na ovakav način. Skloniji sam razmišljanju da su po srijedi nespretno izražene želje. Evo odgovora od potražitelja - sad vidim.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 24-05-07 u 09:47. Razlog: Dopuna |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.