Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: luckasta Kada će bit komp sređen tj. sastavljen? kao što vidiš, morati ću otići po dijelove a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-05-07, 23:15   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 41
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis
Exclamation Re: Donacija Kompjutera

Citat:
Pravi autor: luckasta Pogledaj Poruke
Kada će bit komp sređen tj. sastavljen?
kao što vidiš, morati ću otići po dijelove a to izgleda znaći obići cijeli Zagreb i okolicu?! ... dodati što još fali, sastaviti računalo, poslati u Cernu..

nema problema obaviti ćemo to do kraja tjedna...već i bi bilo nego sam bio u velikoj gužvi ovih dana ... a kao što vidim svima su se auti naglo pokvarili...

ne vrijedi što svim donatorima nudim i popuste i pomoć...pohvala za anthlona on je jedino poslao memoriju

kiki sutra ili prekosutra dolazim po to što imaš a joks ako može da dostavi monitor pa usput mu je...?

eto da vas sad ćujem što imate za reć...ajmo završiti ovu priću!?

Zadnji Uredio mojservis : 22-05-07 u 23:18.
mojservis je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 23:30   #42 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,828
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Donacija Kompjutera

eto ja se slažem, nema beda
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 07:03   #43 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ma sve 5 ... kaj se mene tiče, napajanje samo čeka da ga neko pokupi ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 07:09   #44 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,820
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ja ću sutra (četvrtak) dofurat monitor, negdje između 16 i 17 h...
Jel ima koga u to vrijeme tamo?

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 08:01   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 41
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis

ima joks samo navrati ....
mojservis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 12:31   #46 (permalink)
NNJ
Starter

Datum registracije: 16-05-07
Poruka: 10
NNJ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku NNJ

ak treba ona ploca, javi pa donesem sutra
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 19:15   #47 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 34
Poruka: 39
luckasta se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: NNJ Pogledaj Poruke
ak treba ona ploca, javi pa donesem sutra
Ako i njemu ne treba svejedno mu je daj jer kad bude slao komp za Cernu ta će ploća nekome ipak dobro doći. Jel može?
luckasta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 00:28   #48 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,828
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

kome će dobro doći ta ploča???? meni je sve ovo sumnjivo malo

nisi mi odgovorila ono za monitor?

ajde da i drugi vide ovdje

Citat:
Dragi Forumaši,

Zaista ne bih voljela da me se krivo shvati, svjesna sam da su šanse za ovu moju zamolbu minimalne, pa ipak nada zadnja umire.

Radi se o tome da imam velikih problema sa očima (crvenilo i bol), isto tako imam i glavobolje. Znam da je uzrok tome monitor koji imam, (19' CRT) a i to što puno vremena provodim uz kompjuter. Zbog teškog kontroliranja pokreta ruku, iziskujem puno vremena za napraviti nešto na kompjuteru. Stoga mi sve jako utječe na oči. Okulista mije preporučio promjenu drugog monitora tj. LCD. Moja boljka je što sam invalid a imam primanja dovoljna da si mogu kupit željeni monitor samo što mi banke ne daju kreditnu sposobnost. Naime ja bih si htjela kupit Samsung 19' LCD 4ms monitor Wide screen, na otplatu od 24 rate kad bi se sklopio ugovor i putem uplatnica da otplaćujem. voljela bih da mi se ta šansa pruži.

zašto to mora biti samsung 19" LCD od 4ms i zašto wide screen

prvo kompjuter pa sada i monitor??????

Samsung 19' LCD 4ms monitor Wide screen, molim šansu..

Zadnji Uredio Kristijan : 24-05-07 u 00:50.
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 09:35   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 34
Poruka: 39
luckasta se izdvaja iz mase

[quote=Kristijan;321663]kome će dobro doći ta ploča???? meni je sve ovo sumnjivo malo

nisi mi odgovorila ono za monitor?

ajde da i drugi vide ovdje

zašto to mora biti samsung 19" LCD od 4ms i zašto wide screen

prvo kompjuter pa sada i monitor??????

Monitor sam sebi htjela kupiti jer imam problema s očima na otplatu!! Komp tražim za drugu osobu s invaliditetom a ploču sam rekla da treba jer ovo nije jedino što ću pokušat skupit ima jako puno invalida kojima treba pomoć. čuj nemam se čega sramit i imam poštene namjere. Idem u ZG na kontrolu utorak 29. 05. 07. u tramatološku pa dođi da se riješiš sumnje. Ok?
luckasta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 09:44   #50 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,875
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Istina gazda, neke stvari su pomalo sumnjive. Vidio sam ovaj zahtjev za monitor i prije ali nisam htio komentirati.

Moj je prijedlog da se ovo računalo sklopi, kad smo već tako blizu i pošalje u Cernu i da mi pri tome ostanemo čista obraza i puna srca. Izgubiti nećemo ništa jer smo se već u glavi odrekli tih dijelova koje darujemo.

Ako je prevara u pitanju - nek mu (joj) služi na čast.

A za ovaj LCD nek potraži drugog sponzora i stvar riješena.

P.S. Ne želim vjerovati da netko vara na ovakav način. Skloniji sam razmišljanju da su po srijedi nespretno izražene želje.

Evo odgovora od potražitelja - sad vidim.

Zadnji Uredio anthlon : 24-05-07 u 09:47. Razlog: Dopuna
anthlon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114