Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: luckasta Monitor sam sebi htjela kupiti jer imam problema s očima na otplatu!! Komp tražim za ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-05-07, 11:04   #51 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Donacija Kompjutera

Citat:
Pravi autor: luckasta Pogledaj Poruke
Monitor sam sebi htjela kupiti jer imam problema s očima na otplatu!! Komp tražim za drugu osobu s invaliditetom a ploču sam rekla da treba jer ovo nije jedino što ću pokušat skupit ima jako puno invalida kojima treba pomoć. čuj nemam se čega sramit i imam poštene namjere. Idem u ZG na kontrolu utorak 29. 05. 07. u tramatološku pa dođi da se riješiš sumnje. Ok?
imam samo jedan prijedlog, ako je moguće ... nama stvarno nije problem skupiti računalo i poslati, ali bilo bi zgodno da se možda napravi neko malo priopćenje, pa pošalje medijima ... na taj način bi se uklonle sve sumnje, a siguran sam da bi onda mogli sakupiti puno puno više opreme ...

ja sam jučer tražio USB / PS2 konektror i našo potpuno novi Floppy i jednu zvučnu karticu ... a mislim da napravim inventuru, da bi bilo još toga ...

malo je možda sve nespretno organizirano, pogotovo što se sve odvija preko interneta, bez da smo se upoznali i popričali, pa nemoj ni ti nama zamjeriti zbog malo skeptičnosti ...

možda bi čak najbolje bilo (ne znam kakav prijevoz imaš) da se računalo donira kad su u Zagrebu, ako je to moguće i da svi popijemo kavu i možda dogovorimo malo bolju suradnju .. svima nama je drago što možemo pomoći onima kojima je potrebno ....

silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 12:36   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 34
Poruka: 39
luckasta se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
imam samo jedan prijedlog, ako je moguće ... nama stvarno nije problem skupiti računalo i poslati, ali bilo bi zgodno da se možda napravi neko malo priopćenje, pa pošalje medijima ... na taj način bi se uklonle sve sumnje, a siguran sam da bi onda mogli sakupiti puno puno više opreme ...

ja sam jučer tražio USB / PS2 konektror i našo potpuno novi Floppy i jednu zvučnu karticu ... a mislim da napravim inventuru, da bi bilo još toga ...

malo je možda sve nespretno organizirano, pogotovo što se sve odvija preko interneta, bez da smo se upoznali i popričali, pa nemoj ni ti nama zamjeriti zbog malo skeptičnosti ...

možda bi čak najbolje bilo (ne znam kakav prijevoz imaš) da se računalo donira kad su u Zagrebu, ako je to moguće i da svi popijemo kavu i možda dogovorimo malo bolju suradnju .. svima nama je drago što možemo pomoći onima kojima je potrebno ....

Nije problem uopće da se svi skupa nađemo i popričamo, jedino kada završim sa kontrolom u bolnici. Dogovorite se pa mi javite. Komp jedino mogu preuzeti
da mi ga se donese do glavnog željezničkog kolodvora, a u Vinkovcima će me dočekat auto.

Ps. malo teže hodam pa dođite po mene ili svi (ko hoće) dođite do traume.
Žao mi je što mi ljudi ne vjeruju, ipak bih te nevjernike voljela upoznat.

Pss. Ja nisam tražila sponzora za monitor već priliku da si ga mogu kupit na otplatu.
luckasta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 16:09   #53 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Nije problem uopće da se svi skupa nađemo i popričamo, jedino kada završim sa kontrolom u bolnici. Dogovorite se pa mi javite. Komp jedino mogu preuzeti
da mi ga se donese do glavnog željezničkog kolodvora, a u Vinkovcima će me dočekat auto.

Ps. malo teže hodam pa dođite po mene ili svi (ko hoće) dođite do traume.
Žao mi je što mi ljudi ne vjeruju, ipak bih te nevjernike voljela upoznat.

Pss. Ja nisam tražila sponzora za monitor već priliku da si ga mogu kupit na otplatu.
ma sve 5 .. ako si puno na netu, znas i sama čega sve ima .. došlo je malog prekida u komunikaciji, pa smo se krivo razumili.

mislim da se možemo dogovoriti nešto ovakvo .. za 5 dana bi komp trebo biti složen, nađemo se, predamo ti komp i vidimo jel se može organizirati nekakva akcija da se složi još koji za one kojima treba ...

budemo se sve dogovorili ... najbolje bi bilo da ovo uspije i da se pokrene još šira akcija
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 16:13   #54 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Ljudi stvarno vam svaka čast!! Ja da imam nekih komponenti rado bih dao,ali nemam ništa!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 18:56   #55 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,026
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: mojservis Pogledaj Poruke
ima joks samo navrati ....
Nisam stigao danas, ostao sam prekovremeno raditi...sutra dofuram monitor

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 17:26   #56 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,026
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Evo ja sam predao monitor u mojservis...

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 17:42   #57 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

evo i ja predao sve
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 17:45   #58 (permalink)
Banned

silence

mogo si se i javit, pa da ti dam napajanje ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 17:50   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 34
Poruka: 39
luckasta se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
evo i ja predao sve
Od srca vam svima veliko HVALA!! Nadam se da će bit prilike da se upoznamo u utorak kada budem bila u ZG.
luckasta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 17:52   #60 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Od srca vam svima veliko HVALA!! Nadam se da će bit prilike da se upoznamo u utorak kada budem bila u ZG.
budemo nekaj dogovorili, čisto da vidimo jel se može akcija malo bolje organizirat, pa da pomognemo i drugima kojima je potrebno ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114