| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: luckasta Monitor sam sebi htjela kupiti jer imam problema s očima na otplatu!! Komp tražim za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Banned | Re: Donacija Kompjutera Citat:
ja sam jučer tražio USB / PS2 konektror i našo potpuno novi Floppy i jednu zvučnu karticu ... a mislim da napravim inventuru, da bi bilo još toga ... malo je možda sve nespretno organizirano, pogotovo što se sve odvija preko interneta, bez da smo se upoznali i popričali, pa nemoj ni ti nama zamjeriti zbog malo skeptičnosti ... možda bi čak najbolje bilo (ne znam kakav prijevoz imaš) da se računalo donira kad su u Zagrebu, ako je to moguće i da svi popijemo kavu i možda dogovorimo malo bolju suradnju .. svima nama je drago što možemo pomoći onima kojima je potrebno .... ![]() | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 34
Poruka: 39
![]() | Re: Donacija Kompjutera Citat:
Nije problem uopće da se svi skupa nađemo i popričamo, jedino kada završim sa kontrolom u bolnici. Dogovorite se pa mi javite. Komp jedino mogu preuzeti da mi ga se donese do glavnog željezničkog kolodvora, a u Vinkovcima će me dočekat auto. Ps. malo teže hodam pa dođite po mene ili svi (ko hoće) dođite do traume. Žao mi je što mi ljudi ne vjeruju, ipak bih te nevjernike voljela upoznat. Pss. Ja nisam tražila sponzora za monitor već priliku da si ga mogu kupit na otplatu. | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Banned | Re: Donacija Kompjutera Citat:
mislim da se možemo dogovoriti nešto ovakvo .. za 5 dana bi komp trebo biti složen, nađemo se, predamo ti komp i vidimo jel se može organizirati nekakva akcija da se složi još koji za one kojima treba ... budemo se sve dogovorili ... najbolje bi bilo da ovo uspije i da se pokrene još šira akcija ![]() | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Veteran | Re: Donacija Kompjutera Nisam stigao danas, ostao sam prekovremeno raditi...sutra dofuram monitor
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Veteran | Re: Donacija Kompjutera Evo ja sam predao monitor u mojservis...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje |
« Preglednici slika
|
Vip Homebox »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:11.