| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: silence mogo si se i javit, pa da ti dam napajanje ... došao je mojservis do mene, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| Banned | Re: Donacija Kompjutera huh ... ja još nisam odnio napajanje, stvarno nisam stigo. najgore kaj danas imam i previše posla, pa nisam siguran da ću stići ... ako sredimo to, javimo ti sigurno. meni to napajanje stoji tu, na ormaru, i nije uopće problem zadonaciju, samo kaj nikako da uhvatim vremena (stvarno imam hrpu posla). ako mojservis ima neko napajanje, pa da stavi umjesto ovoga, ja mu dam ovo bez beda ... bilo koji dan ... tu stoji i skuplja prašinu ... |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 34
Poruka: 39
![]() | Re: Donacija Kompjutera Citat:
| |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 34
Poruka: 39
![]() | Re: Donacija Kompjutera Citat:
| |
| | |
| | #67 (permalink) | |||
| Regularni forumas | Re: Donacija Kompjutera RAČUNALO ZA DONACIJU JE SPREMNO ovako je počelo: Citat:
Citat:
Ja sam se čuo s gospođom iz Cerne i vjerojatno ćemo se sutra (utorak) i vidjeti pošto ona dolazi u Zagreb i osobno predati računalo ako bude sve u redu. Zahvaljujem svima a pogotovo donatorima, prije svega bosu portala Kristijanu (printer), Silence (grafička), pa Anthlonu (memorija) i naravno Joksu (monitor) koji se jedini potrudio i osobno navratiti kod nas. Konfiguracja je ovakva i mislim nimalo loša: Citat:
....o daljnim događajima biti ćete upoznati nakon što se dogode ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | |||
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Donacija Kompjutera Pozivam i sve zainteresirane ako žele da se sutra nađemo pri predaji računala pa da malo prorazgovaramo o mogućim budućima donacijama. Mislim negdje oko podneva na željezničkom kolodvoru. javite se ujutro na telefon u firmi 6625-939 Hvala!
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:00.