| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Donacija Kompjutera u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: NNJ Dodajem matičnu ASRock, 939A8X-M ASRock Motherboard - Download U centru sam i bez vozačke( ), javite ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Godina: 34
Poruka: 39
![]() | Re: Donacija Kompjutera Citat:
| |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Banned | Re: Donacija Kompjutera mogli bismo organizirati onda neku akciju ... da se to malo medijski poprati i da se dobro organizira. ako je moguće, neka nam udruga uputi zahtjev, pa da bude sve službeno, a mi bi mogli otvoriti jedan dio foruma, specijalno za akciju ... |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Donacija Kompjutera Slažem se apsolutno da se akcija produži. Kao što je silence rekao trebalo bi ovo izdvojti u posebni dio foruma da bude svima na oku pa će se brže prikupiti komponente ili cijela računala za donacije. Dakle neka se vaša udruga obrati sa zahtjevom za donaciju koji ćemo obijaviti pa će i ostali više vjerovati. MOJ SERVIS i dalje stoji na raspolaganju za tehničku i logističku pomoć i radujemo se prilici da još po koje računalo ode u dobre svrhe. Niste nam javili kako je prošlo s prvim računalom, može i koja slika da vidimo kako se koristi?! ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #84 (permalink) | |
![]() | Re: Donacija Kompjutera Citat:
| |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Donacija Kompjutera Citat:
![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | |
| | |
| | #86 (permalink) |
![]() | Evo službenog zahtjeva Udruge za donacijom kompjutera. A slike ću staviti za koji dan, jer prvo moram ulovit tko će slikat. Evo službenog zahtjeva Udruge za donacijom kompjutera. A slike ću staviti za koji dan, jer prvo moram ulovit tko će slikat. Evo službenog zahtjeva Udruge za donacijom kompjutera. A slike ću staviti za koji dan, jer prvo moram ulovit tko će slikat Ispričavam se zbog ponavljanja poruke, nisam znala poslat sliku. Zadnji Uredio sahasa : 16-06-07 u 12:28. |
| | |
| | #87 (permalink) |
![]() | Re: Donacija Kompjutera Ovo je slika kome je doniran kompjuter- Cvijeće i Bubamarinu točkicu, naše novine. Radi nogama djevojka sa slike. Evo narode ja sam svoje obavila što ste tražili. Zadnji Uredio luckasta : 19-06-07 u 00:04. |
| | |
| | #88 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: Donacija Kompjutera Citat:
Citat:
Neka se tema za DONACIJU RAČUNALA odvoji u posebni dio foruma da bude svima na oku. Svim forumašima dobre volje i s viškom IT opreme neka budu široke ruke u doniranju dijelova. MOJ SERVIS će donirati tehničku podršku i logistiku kao i u prvoj akciji. I naravno po koji komad opreme.
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal pomaze, donacija, donacija kompjutera, doniranje |
« Preglednici slika
|
Vip Homebox »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.

), javite ako treba.