| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Dosnimavanje DVD-a u Tehnologija i Tehnika forumu; kako mogu dosnimavati podatke na dvd? Na običan cd idem na 'send to' i nakon toga 'write this files on ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-06
Poruka: 68
![]() | Dosnimavanje DVD-a kako mogu dosnimavati podatke na dvd? Na običan cd idem na 'send to' i nakon toga 'write this files on the cd', kad ubacim dvd nemam mogućnost send to(tj. zapne kad krene prijenos). pokušao sam sa nerom, ali kad sam nešto dosnimio on je to snimio preko starih podataka šta mi je za činiti, imam puno podataka i često moram dosnimavati nove, a glupo mi je imat 150 dvd ako bi sve stalo na jedan!!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Dosnimavanje DVD-a Način snimanja koji si opisao je direktno iz Windowsa (xp - pretpostavljam) i tako možeš snimati samo na CD. Za snimanje na DVD koristi Nerona ili nešto drugo i kako ti je kolega mrc marko napisao zakači opciju multisession da bi kasnije mogao dosnimavati podatke. Ukoliko kod dosnimavanja u Neri ne vidiš prethodne podatke na DVD-u (kad dodaješ nove fileove) prekini snimanje jer će ti presnimiti preko postojećih podataka. Dakle, kad dodaješ nove podatke moraš točno vidjeti koliko medija je već zauzeto i koji su podaci gore, u suprotnom ćeš ih izgubiti.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:59.