| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi download u Tehnologija i Tehnika forumu; ne jednoj web stranici sam nasao video i mogu samo da ga odgledam,nemogu sa nikojim downloaderom da ga downloadujem,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-11-07
Poruka: 20
![]() | download ne jednoj web stranici sam nasao video i mogu samo da ga odgledam,nemogu sa nikojim downloaderom da ga downloadujem,jednostavno nemoze da se skine. slusao sam neke price,kad tako gledam video da se on sacuva negdje u comp. dali neko zna neku caku sacuvavanja videa,bez downloadera??? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,072
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: download C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: download Evo... Downladuj: Download Web Video Grabber 1.0.0 - Web video grabber is an application for download and transfer video files to your computer - Softpedia
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 595
![]() ![]() ![]() | Re: download youtube je blokirao te ''grabber'-e koliko ja znam, ja obično takvo nešto pogledam na Opera browser-u i onda kopiram iz temporary dokumenata
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti ![]() Čestitke Dinamu za ligu Uefa, napokon da su i naši klubovi pobijedili. Pozdrav od Hajdukovca |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 907
![]() | Re: download Citat:
A druga solucija, po meni jos bolja da video pogledas do kraja na Youtube i onda ga nađeš u cache-u i pribacis ga ti te volja...uzivaj ![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: download pokusavao sam na sve nacine ali nisam uspio,pa ako neko moze da kaze kako se ovaj video sacuvava bio bih mu puno zahvalan MMAshare.com | Video | Sokoudjou vs Nakamura - UFC 84 Fight Video hvala. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 88
![]() | Re: download jednostavno, koristi firefox i izaberi neku od ekstenzija za skidanje videa i to je to: https://addons.mozilla.org/en-US/fir...ideo&cat=1%2C5
__________________ I kad umrem pjevat će Slavonija, stara mati polja i šuma... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: download Nađi neki screen recorder, malo se poigraj postavkama da podesis kvalitetu i možeš svaki filmic skinuti 100%, ako ne nades nikakav drugi nacin, a vrlo ti je bitno... mislim da ima nesto sto se zove Bulents Screen Recorder.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: download skidao sam razne screen recordere ali nijedan nije valjao,ili nemoze da snima video ili nemoze da snima zvuk sa videa. aj molim vas posto ja imam jako spor internet jel mozete da mi kazete neki screen recorder na kojem sve valja i da nije trial version. hvala. |
| | |
![]() |
| Tagovi: download |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.