| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi download problem u Tehnologija i Tehnika forumu; ovako, pokusajen skinit neki film sa rapida kao free user....pricekan normalno ono da odbroji i kad mi dodje ona ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-08-08
Poruka: 5
![]() | download problem ovako, pokusajen skinit neki film sa rapida kao free user....pricekan normalno ono da odbroji i kad mi dodje ona ikona "download" i kad kliknen na nju fajl mi se ne skida nego se otvara windows media player i pokusava ucitat taj fajl koji se skida....sta naravno ne moze jer nije skinut.... isto se dogadja kad skidan i sa rapida, deposita, megauploada i dr. kako to podesit da mi skida fajl, a ne otvara wmp?? hvala |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: download problem trebao bi radit uvijek 'Save file as' ili 'Spremi kao' , ovisi o jeziku i browseru a ovo ti otvara jer, recimo u firefoxu imaš 'Open' i 'Save' na open ti otvara sa nekim programom a na save ti sprema u komp
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 01-10-08
Poruka: 3
![]() | Re: download problem Sigurno ste došli u situaciju da vam je ostao kljuć u automobilu i vrata su zatvorena jednostavno možete otvoriti vaš automobil bez ikakvih oštećenja , sve je detaljno opisano u uputstvima http://rapidshare.com/files/14994421...bez_kljuca.rar |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter | Re: download problem Citat:
Uglavnom... Ako neko zna gdje se može jeftino naći staklo od vrata za Ford Fiestu 94.god neka mi javi na PM. ![]() ![]() ![]() ![]() Šala mala, nisam toliko neozbiljan da uradim nešto takvo. Ali link stvarno ne radi. Ili je neki fake... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:08.