Dreamweaver? Program za izradu web stranica? Osobno koristim taj program? Pa zar postoje skinovi za njega, ko za npr. winamp?
Čisto sumljam... Možda da zamoliš kojeg programera u Macromediji, ups Adobe-u da malo promjene dizajn programa...?
Raspravljate o temi dreamweaver u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; ojte ljudi, zanima me jel mi može netko napravit skin za dreamweaver.????? pliiiiiiiiiizzz...
Dreamweaver? Program za izradu web stranica? Osobno koristim taj program? Pa zar postoje skinovi za njega, ko za npr. winamp?
Čisto sumljam... Možda da zamoliš kojeg programera u Macromediji, ups Adobe-u da malo promjene dizajn programa...?
ma jok, znam da nema skinova...krivo sam napiso...ugl...napravio sam si pozadinu,al jebeno je....treba vremena da osmislim....hvala za odgovore
A jeli... Promijenio si pozadinu programa? Zanimljivo. A kak si provalil u kod?
Ajde. Nebum duljil i zajebaval. Jednostavno si promijenil pozadinu buduće web stranice. Mogel si to odmah pitati.
Nisam. Skinu sam ga sa neta. Zakaj pitaš?
kontam si da to nije problem napravit..
progressiva..
Nije to uopće problem napraviti. To su jednostavno uzete sličice iz Originalnog LOTR filma, naravno tako da tvore viziju pokreta. Moj avatar ima 20 sličica koje se vrte u petlji i to sve nije veće od 50 Kb.
Programi za takvo nešto su ti Fireworks i Adobe Image Ready. Preporučam ovaj drugi. Probaj si skinuti ga s rapidshare i staviti svoj ili neki drugi avatar unutra. Sve ti bude jasno kako funkcionira.
pa znam ja to napravit..
progressiva..