| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DSL u Tehnologija i Tehnika forumu; Mene bi zanimalo koliko vas na forumu ima maxadsl?! mmm... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DSL Ja nemam sreće, nemam para i imam starce (al oni nisu problem) najgore je to što nisam te sreće da mogu uvest DSL...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DSL Kužiš sad dolazi konkurencija pa moraju spuštat cijene, kao do kraja 2005. T-com želi imat 100 000 korisnika DSL-a (kako bi sebi ugrabili korisnike prije nego što konkurencija zagrebe) trenutno imaju oko 24 tisuće... tak da... A ljudi ipak nisu glupi da i oni koji nemaju novacu da uzimaju po tako visokim cijenama... Tako da ako žele 100 000 korisnika do kraja godine morat će najmanje prepolovit cijene a i proširit infrastrukturu jer je ovo sramota... ajde sad su malo smanjili cijene i imaju flat rate.... ali brzine za tu cijenu su sramotono visoke... Npr. kod nas je početna brzina 384/64 kb/s pa ide do 1536/192 kb/s, a npr. u Sloveniji je početna brzina 1024/256 kb/s pa do 4096/768 kb/s (toliko o zaostalosti...) ov T-com
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DSL Da, samo što ni te "normalne" cijene nisu baš normalne...
| | |
![]() |
| Tagovi: dsl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Dsl - Besplatno | Kristijan | Računala | 46 | 31-05-08 14:26 |
| ovo ja zovem DSL | silence | Računala | 43 | 14-11-05 10:39 |
| DSL Speed - za optimiziranje brzine na DSL-u | Kristijan | Računala | 0 | 04-11-05 17:08 |
| dsl i valentinovo | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 18-02-05 01:18 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:46.

mmm 

ov T-com