| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Dsl - Besplatno u Tehnologija i Tehnika forumu; Modem - 0 kn Aktivacija - 0 kn Instalacija - 0 kn Sve je 0 kuna. Ja sam si uzeo i plaćam 180 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dsl - Besplatno Isplati se sad kad je sve to 0 kuna... a kad dođe u manje gradove više neće bit sve to besplatno... Isplati se do neke mjere... ovisi šta se radi na netu... Al ipak je preskupo zato što usrani HT drži cjenu tj. ima monopol...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Administrator | Re: Dsl - Besplatno Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dsl - Besplatno A jebiga... i ja bi da mogu... možd bude za kojih 3-4 godine
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Administrator | Re: Dsl - Besplatno Citat:
| |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Dsl - Besplatno Citat:
Evo ja sam u Virovitici i kažem ti da ću čekat još minimalno godinu dana al to je MINIMALNO...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dsl - Besplatno A sori to se kod nas tak kaže... znači da ti je lagala, srala kužiš... to vrlo brzo vjerojatno znači za kojih 20 mjeseci
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dsl - Besplatno Još jednom ponavljam da kod njih vrlo brzo kod nas u prijevodu znači "Uuuuuu, kad će to bit, brada do poda" Odo sad na ćorantus... ujutro škola :jaooooo
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatno, dsl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.

Isplati se do neke mjere... ovisi šta se radi na netu... Al ipak je preskupo zato što usrani HT drži cjenu tj. ima monopol...