| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Dsl - Besplatno u Tehnologija i Tehnika forumu; živi bili pa vidli :jaooooo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #17 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Dsl - Besplatno Citat:
Pa skroz si spojen na net... kao što kaže ona baba s reklame: Nema više spajanja, na internetu si od 0 do 24 sata. :rofl A brzina veze ti ovisi na kakvu se pretplatiš... mislim da je tak... 384/64 Kbps 768/128 Kbps 1536/192 Kbps To su veze na koje se možeš pretplatit... Šta ti ja znam... ništ od ovog nije sigurno... to će ti Kristijan bolje objasnit... Ja to otprilike govorim jer se nisam previše informiro
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Administrator | Re: Dsl - Besplatno Citat:
Gogy ti je sve dobro objasnio. evo još samo da se nadovežem download upload cijena mjesečno 384/ 64 Kbps 157,38 kn 768/ 128 Kbps 340,38 kn 1536/ 192 Kbps 706,38 kn Promet plaćaš 24,40 za svaki 512Mb i ovo sve vrijedi ako potpišeš ugovor do 1.studenoga a ako ne onda vrijedi ovo ispod: bez pdva sa pdvom Aktivacija 250 kn 305 kn Instalacija 450 kn 549 kn Modem 50 kn 61 kn (ako se ugovor sklopi na 12 mjeseci) Modem 400 kn 488 kn Svaki korisnik MAXadsl usluge mjesečno dobiva dva računa: mjesečnu naknadu za izabranu brzinu plaća putem telefonskog računa, a promet plaća putem računa za Interneta | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: Dsl - Besplatno do neke mjere je dobro i isplativo. evo uzmimo najslabiji riključak koji je 4 puta brži od običnog. Tkođer je dobro što se ne računa vrijeme provedeno na netu nego megabayti, nema dialup connectanja, zauzete tel. veze, ali pretplata je malčice preskupa. ali imaj n umu da ti je u tih 170 kn uračunato 512mb i da te baš ne pljačkaju ako pređeš limit. i to da su vrijeme biti manje na netu jer se stranice neče učitavati dozlaboga nego trenutačno 99% barem. nije baš naj ali je napredak s tim da je tri mjeseca free i aktivacij i modem besplatno. da je pretplata 70kn bez frke bi uzeo. nije fer što se to ne može kod svih tel linija |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dsl - Besplatno Kolko ti imaš iz gramatike? Istina... Donekle je isplativo... ali bilo bi bolje da HT nema monopol, onda bi sve bilo jeftinije. To što je 0 kn je samo za popularizaciju DSL-a. Trebali su prvo napravit da se može u svim gradovima uvest i onda napravit to po 0 kn. Ovak ćemo mi, koji još ne možemo uvest, morat plaćat jebene novce za modem, aktivaciju i to... I vjerojatno nećemo imat besplatna 3 mjeseca... I pljačkaju nas zato što u to nije uračunat flat rate nego se plaća 23-24 kn (nisam siguran) za jebenih 512 MB, koji se, kolko sam ja čuo, potroše što samo surfaš, postaš po forumima skineš koju mp3-cu i tak malo toga i ode 512MB. Ovo zadnje nisam siguran, tak sam samo čuo... Al svejedno je pljačka. Vjerojatno bi više korisnika bilo da je 150kn pretplata i flat rate uračunat...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatno, dsl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:38.

ov
mmm
Istina... Donekle je isplativo... ali bilo bi bolje da HT nema monopol, onda bi sve bilo jeftinije. To što je 0 kn je samo za popularizaciju DSL-a. Trebali su prvo napravit da se može u svim gradovima uvest i onda napravit to po 0 kn. Ovak ćemo mi, koji još ne možemo uvest, morat plaćat jebene novce za modem, aktivaciju i to... I vjerojatno nećemo imat besplatna 3 mjeseca... I pljačkaju nas zato što u to nije uračunat flat rate nego se plaća 23-24 kn (nisam siguran) za jebenih 512 MB, koji se, kolko sam ja čuo, potroše što samo surfaš, postaš po forumima skineš koju mp3-cu i tak malo toga i ode 512MB. Ovo zadnje nisam siguran, tak sam samo čuo... Al svejedno je pljačka. Vjerojatno bi više korisnika bilo da je 150kn pretplata i flat rate uračunat...