Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Dsl - Besplatno u Tehnologija i Tehnika forumu; hmm...istina je da ht drži monopol. ovo je sada super sa ova 3 mjeseca, ali istina je da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-09-04, 22:44   #21 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Dsl - Besplatno

hmm...istina je da ht drži monopol. ovo je sada super sa ova 3 mjeseca, ali istina je da je i pretplata preskupa. 170 kuna ljudi, a 512 megi brzo potrošiš. zamisli skineš par mp3-ica, programa i potrošiš 2 ili 3 gige, totalno zaboraviš na taj flat rate i sjebeš se. mjesečno platiš još promet 150 kuna i onda te sve izađe skoro 400 kuna. hm....i to sam za net, a di je još kućni telefon. sada sam se i ja malo promislio i ne znam jel to sve baš najpametnije. istina je da će mi dsl pomoći kod sajta jer ću staviti milijun programa na sajt i slika, ali sve prva tri mjeseca..he he.....
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-04, 11:00   #22 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Kristijan je napisao:
istina je da će mi dsl pomoći kod sajta jer ću staviti milijun programa na sajt i slika, ali sve prva tri mjeseca..he he.....
e to se čeka...

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-10-04, 17:23   #23 (permalink)
kirica

Poruka: n/a

Ja ga koristim vec duze vreme i u zavisnosti koje stranice posjecujete, imam brzinu 512k/b, ali kad skidam sa ponekih .....stranica pjesme skidam brzinom od 3000 do 3700 k/b, kako nepitajte a i nepada mi napamet da se raspitujem jer mi je ovako super. Znaci da nije vazna tvoja brzina vec stranice koje ti posjecujes tj. kolko ti oni dozvole......

Odgovori sa citatom
Star 28-10-04, 20:48   #24 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Jebem im ja svima mater pokvarenu!!! Došo ADSL u Viroviticu ali samo naj naj naj najuži centar grada... al totalno 15-ak kuća mater im njihovu pokvarenu... 300 metara od centra ne može u kurac pička ima materna usrana smrdljiva prokleta dabog da crkli da im se sve raspadne da bankrotiraju hitleri jedni usrani!

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-04, 20:52   #25 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Gogy je napisao:
Jebem im ja svima mater pokvarenu!!! Došo ADSL u Viroviticu ali samo naj naj naj najuži centar grada... al totalno 15-ak kuća mater im njihovu pokvarenu... 300 metara od centra ne može u kurac pička ima materna usrana smrdljiva prokleta dabog da crkli da im se sve raspadne da bankrotiraju hitleri jedni usrani!
:nono nemoj biti ljut, pa doći će...
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-05, 20:32   #26 (permalink)
macon

Poruka: n/a

ove dijene dsla u nas su katastrofa. ja sam ga uzeo u 12 mjesecu.
plačam najsporijeg 160 + potrošnja.
cijena bi u najmanju ruku trebala biti duplo manja a ako ne i više.
JEDINA DOBRA STVAR JE BESPLATAN MODEM,AKTIVACIJA I INSTALACIJA.
u njemaškoj dsl usluge su doslovno đabe.
ti za 10 eura imaš srednje brz dsl i da možeš skidati do 5 gb mjesečno.
usporedite do danas s našim najsporijim.

KAD SE POJAVI KONKURENCIJA (ALI SAMO VELIKE FIRME) MOŽEMO PRIČATI O EVENTUALNOM SNIŽENJU. sve što t- com snizi može biti duplo jeftinije.

Odgovori sa citatom
Star 17-01-05, 20:43   #27 (permalink)
Administrator

u švicarskoj za 20 eura dobiješ vezu 784 i 10Gb bandwitha.

evo meni je istekao flat rate i za tjedan dana normlanog surfanja sam skinuo 3GB.

Znači morat ću platiti ovaj mjesec oko 300 kuna DSL samo
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-05, 23:01   #28 (permalink)
V.I.P. Član

Ma ja taj HT, T ili kak se već zovu mrzim eee... znaš kak mi je bilo bed kad sam išo kupovat mobitel i moro sam uć u onaj njihov rozi centar, eee da nisam sad iso zbog tog mobitela, vjerojatno nikad ne bi uso tamo... i naravno da cu prekodirat mob na VIP

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 15:38   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-04-07
Godina: 16
Poruka: 21
The Tribe se izdvaja iz mase

Kako to besplatno?!?!!?
The Tribe je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 16:01   #30 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: The Tribe Pogledaj Poruke
Kako to besplatno?!?!!?
Jao,jao pa pogledaj kada je zadnji post napisan i kada je topic otvoren!!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: besplatno, dsl

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114