| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Dsl - Besplatno u Tehnologija i Tehnika forumu; hmm...istina je da ht drži monopol. ovo je sada super sa ova 3 mjeseca, ali istina je da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Administrator | Re: Dsl - Besplatno hmm...istina je da ht drži monopol. ovo je sada super sa ova 3 mjeseca, ali istina je da je i pretplata preskupa. 170 kuna ljudi, a 512 megi brzo potrošiš. zamisli skineš par mp3-ica, programa i potrošiš 2 ili 3 gige, totalno zaboraviš na taj flat rate i sjebeš se. mjesečno platiš još promet 150 kuna i onda te sve izađe skoro 400 kuna. hm....i to sam za net, a di je još kućni telefon. sada sam se i ja malo promislio i ne znam jel to sve baš najpametnije. istina je da će mi dsl pomoći kod sajta jer ću staviti milijun programa na sajt i slika, ali sve prva tri mjeseca..he he..... |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Dsl - Besplatno Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #23 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Re: Dsl - Besplatno Ja ga koristim vec duze vreme i u zavisnosti koje stranice posjecujete, imam brzinu 512k/b, ali kad skidam sa ponekih .....stranica pjesme skidam brzinom od 3000 do 3700 k/b, kako nepitajte a i nepada mi napamet da se raspitujem jer mi je ovako super. Znaci da nije vazna tvoja brzina vec stranice koje ti posjecujes tj. kolko ti oni dozvole...... |
|
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dsl - Besplatno Jebem im ja svima mater pokvarenu!!! Došo ADSL u Viroviticu ali samo naj naj naj najuži centar grada... al totalno 15-ak kuća mater im njihovu pokvarenu... 300 metara od centra ne može u kurac pička ima materna usrana smrdljiva prokleta dabog da crkli da im se sve raspadne da bankrotiraju hitleri jedni usrani!
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Administrator | Re: Dsl - Besplatno Citat:
| |
| | |
| | #26 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Re: Dsl - Besplatno ove dijene dsla u nas su katastrofa. ja sam ga uzeo u 12 mjesecu. plačam najsporijeg 160 + potrošnja. cijena bi u najmanju ruku trebala biti duplo manja a ako ne i više. JEDINA DOBRA STVAR JE BESPLATAN MODEM,AKTIVACIJA I INSTALACIJA. u njemaškoj dsl usluge su doslovno đabe. ti za 10 eura imaš srednje brz dsl i da možeš skidati do 5 gb mjesečno. usporedite do danas s našim najsporijim. KAD SE POJAVI KONKURENCIJA (ALI SAMO VELIKE FIRME) MOŽEMO PRIČATI O EVENTUALNOM SNIŽENJU. sve što t- com snizi može biti duplo jeftinije. |
|
| | #28 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dsl - Besplatno Ma ja taj HT, T ili kak se već zovu mrzim eee... znaš kak mi je bilo bed kad sam išo kupovat mobitel i moro sam uć u onaj njihov rozi centar, eee da nisam sad iso zbog tog mobitela, vjerojatno nikad ne bi uso tamo... i naravno da cu prekodirat mob na VIP
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatno, dsl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:12.