| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Dsl - Besplatno u Tehnologija i Tehnika forumu; ma daj, pa kak 100 mbit.. pa da mi žica izgori kad bi kod nas došlo 10 mbit+flat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Dsl - Besplatno ma daj, pa kak 100 mbit.. pa da mi žica izgori kad bi kod nas došlo 10 mbit+flat za nekih 100-200kn ja bih odmah kupio hard od 500 giga i komp mi se nikad nebi gasio ![]() |
| | |
| | #42 (permalink) | |||
| Banned | Re: Dsl - Besplatno Citat:
Citat:
Sweden Citat:
![]() cjene u Švedskoj ... Telia.se - Bredband, Telefoni & Digitaltv - här hittar du tjänsten för dig! Upp till 24 Mbit/s 349 kr 379 kr švedska kruna je 0,8 kuna ... dakle 24 Mbit veza za manje od 300 kuna ![]() | |||
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Banned | Re: Dsl - Besplatno T-2: hitreje, kvalitetneje, ceneje za plakat .. ovo je iz Slovenije ... Citat:
kolko ja dajem za šugavu 5 Mbit ovdi, tam bi dobio 20 Mbit dole, 10 gore ... | |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() | Re: Dsl - Besplatno ma kroz 2-3(4) godine ćemo sigurno i mi hrvati imati malo "sređeniji" internet.. jbt pa još ni nemamo bežični internet, ovo kaj vip nudi je dosta slabo... a da ne pričam o tome kolko traje taj proces da dođeš to interneta. za carnet koji se uzima u sklopu škola treba napisati svoje podatke, pa to ovi moraju poslati pa čekati tjedan dana(neznam kak je sad jer ga ne uzimam al prije god i nekaj je tak bilo), a kad se uzima recimo maxadsl moraš im doći u t-centar je drugačije nebu išlo i čekati da dođe ovflašteni čovjek i da i doma donese modem i spoji žice kaj je najmanji problem- to traje do 2-3 tjedna(više manje).. zašto nemreš samo doći na ovlašteno mjesto, napravit account i kroz 2-3 sata imat internet?!?!? |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dsl - Besplatno Citat:
![]() | |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() | Re: Dsl - Besplatno ma ima kod nas bežičnog neta pm.. ovo sve kaj imaju je preslabo.. nisam mislio pod bežični net na ono kaj kradeš drugima vezu već spajanje na net ko na mobu sam da je puno jeftinije i puno brže ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatno, dsl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:02.