| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Dual Core - da ili ne? u Tehnologija i Tehnika forumu; trenutno je best buy ( samo što ga nećeš naći nigdje ) opteron recimo 146 ( ja ga imam ) koji ima 1mb l2 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 129
![]() | Re: Dual Core - da ili ne? trenutno je best buy ( samo što ga nećeš naći nigdje ) opteron recimo 146 ( ja ga imam ) koji ima 1mb l2 keša, kojeg bez problema sa 2ghz digneš na 3ghz sa zrakom, a sa vodom može do 3300 ( ali to zahtjeva jebeno dobru matičnu ) recimo abit an8 ili neku dfi. proc košta vanka nekih 1200kn, a zvijer je. isto tako nije loš niti dvojezgreni opteron. prednost njihova je što neće zapeti niti na 3-4 otvorene aplikacije, zato sada recimo ja mjenjam proc i u ponedjeljak mi dolazi opteron dvojezgreni...nek se nađe, trebalo ili ne ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 490
![]() | Re: Dual Core - da ili ne? ja sam nedavno uzeo athlona 64 fx 55 i radi sve tip top, iako josh to nashtimavam jer "ne pali" do kraja na sve procese koji rade na 100%, ali na one bitne da , itekako se osjeti snaga procesora. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-03-06
Poruka: 10
![]() | Re: Dual Core - da ili ne? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: core, dual |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:07.

Mislim, pola ljudi mi kaže da a pola ne, a i u testovima sam vidio da zasad nema nekih većih poboljšanja u odnosu na standardne prockase. Hvala unaprijed