| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Dva DVD filma na jedan DVD u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam jedno pitanje, nadam se da netko zna odgovor, imam dva dvd filma svaki ima 2GB, pa mi bi stali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Dva DVD filma na jedan DVD Imam jedno pitanje, nadam se da netko zna odgovor, imam dva dvd filma svaki ima 2GB, pa mi bi stali na jedan DVD, e sad, nije mi ih problem stavit na dvd, al mi idu jedan za drugim, a meni bi trebao neki program koji bi pri spajanju odmah napravio meni, tak da mogu kad ubacim dvd u dvd player birati koji film hoću gledati. Zna možda tko kaj o tome ![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Imaš programe za authoring dvd-a... potraži na googleu... http://www.dvdr-digest.com/software/tmpgenc_author.html
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: dva, dvd, filma, jedan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:26 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.